標題: [Twitter留言更新] [110421]惠琳,宣美TWITTER更新 [中譯] [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-4-21 00:21     標題: [110421]惠琳,宣美TWITTER更新 [中譯]

不明那句找了英翻
FROM SunmiJjang@TWITTER
引用:
Trans: ah i really like the lyrics in, in the end.. but i don't understand what it's trying to say.. ㅇㅁㅇ? (cont)
中文:哦 我真的喜愛裡面的歌詞 到最後, 但我仍不明白它想說甚麼
註: LIM跟經理人JANE一齊去了IKEA.. JANE更新了不少夢想的房間..我不翻了, 有興趣自行登入看看
作者: ywlr    時間: 2011-4-21 02:13

小美你-_-
好鍾意d歌詞但唔知d歌詞講咩...:5645
作者: Eunice.C    時間: 2011-4-21 11:33

我仲以為宜家傢私係香港先有:P..
作者: chunwai1028    時間: 2011-4-21 12:36

lim好似幾like粉紅色
作者: icy    時間: 2011-4-21 15:26

引用:
原帖由 Eunice.C 於 2011-4-21 11:33 發表
我仲以為宜家傢私係香港先有:P..
人地原本係瑞典嫁wo:5645
作者: icy    時間: 2011-4-21 15:27

阿女聽lp,識野!! lp歌詞不嬲好有意思..阿女去查字典學下英文啦1!
作者: annejin    時間: 2011-4-21 18:02

LIM  发点照片过来吧 想你了
作者: 波肥    時間: 2011-4-24 10:41

如果我間房都可以好似兒童房咁就好^^

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0