標題: [小道消息] [110509]JYP在瑞士透露了Wonder Girls相關行程 [打印本頁]

作者: AnastasiaLaw    時間: 2011-5-9 23:00     標題: [110509]JYP在瑞士透露了Wonder Girls相關行程

轉自: 閔吧, WG吧, WGTW

JYP目前人在瑞士,是 The Festival of Media Montreus 的演講人之一。
在活動上透露了關於 Wonder Girls接下來的行程

JYP 宣怖了和 NICK CANNON 的新計劃 "Wonder Girls at the Apollo". Wonder Girls 將會出現在一部電影裏,故事劇情將圍繞着她們在NYC Apollo 劇院的演出。

The Festival of Media Montreus 活動上,出席的嘉賓中有32%選了 LADY GAGA 做下一季活動的代言人,Wonder Girls 則排第二,獲得了28%的投票。
作者: ★丁`    時間: 2011-5-9 23:08

WOWOWOW姐係有戲拍甘話?KKK
作者: hong0923    時間: 2011-5-9 23:11

真係有電影?
JYP唔好吹水喎
如果係真就
作者: stephy310    時間: 2011-5-9 23:21

強!係外國發展唱歌不特只仲要拍埋戲
重要同nick cannon合作 佢老婆係Mariah Carey
我之前都超鐘意佢架  不過而家一般般啦

算係咁啦 排係Lady Gaga後面唔出奇
同Lady Gaga差4%已經好wonder架啦
fighting!!!
作者: 婷:)    時間: 2011-5-9 23:39

嘩`拍外國戲><?
WG要加油牙!!!!
作者: javis1213    時間: 2011-5-10 00:48

WG有戲開拍?
勁wo O_0
作者: 波肥    時間: 2011-5-10 00:54

叫咩名個戲???
真係要睇下丫 哈哈
作者: chunwai1028    時間: 2011-5-10 00:58

套戲會唔會又係佢地係到跳nobody==?
作者: penny    時間: 2011-5-10 04:09

JYP開始在散發WG的消息
英專真的接近了
而WG可以和GAGA差4%
證明WG在外國的知名度
和看好她們在美國的發展
作者: NicE1004    時間: 2011-5-10 09:16

作者: 中文王    時間: 2011-5-10 11:44

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-5-10 09:16 發表
在商業角度上,WG作為做下一季活動的代言人來得更好!
因為只相差4%而gaga係勁貴!
你要計埋廣告效益先得
作者: ywlr    時間: 2011-5-10 12:15

真係有戲拍?
好想睇呀!~
作者: TongloveWG    時間: 2011-5-10 13:47

真嫁@@我一直恨五只去拍戲好耐嫁啦><
不過會唔會到時又改變嫁!?JYP d野呀令人難以相信xdd

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0