標題: [110513]尹恩惠主演 - SBS對我說謊試試連載完畢 1-16集中字下載 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-5-13 00:11     標題: [110513]尹恩惠主演 - SBS對我說謊試試連載完畢 1-16集中字下載

【戲劇名稱】:對我說謊試試
【播送電視】:韓國SBS
【戲劇類型】:SBS 月火劇
【首播時間】:2011年05月09日
【撥出時間】:每週一二晚北京時間20點55分各播放一集
【接檔戲劇】:點金神手Midas
【戲劇導演】:金秀龍 (爸爸的家/綠薔薇/藍魚)
【戲劇編劇】:金藝麗(助理 向大地投球)
【主要演員】:尹恩惠 姜志煥 趙允熙 盛駿
【翻譯制作】:鳳凰天使TSKS韓劇社11年韓流衝擊第26波
【戲劇集數】:預計20集
【戲劇簡介】:講述尹恩惠扮演的未婚女子為了爬到有利的位置,故意裝已婚來布下詐騙局,卻遇到財閥冤家姜志煥,是一部浪漫愛情喜劇。
【官方網站】:http://tv.sbs.co.kr/lietome/

[製作小組]:鳳凰天使TSKS韓劇社 尹恩惠中文網
翻 譯-- 烏龜 何日蘭 青松 白菜頭 安寧
時 間-- 嘟嘟 茉莉 瓷娃娃 雲夫人
策 劃--子寒 畫畫
片 源--翩翩起舞
海 報--小薰
協 調--丫雅 小薰
壓 制--畫畫 天使之翼【戲劇名稱】:對我說謊試試
【翻譯制作】:鳳凰天使TSKS韓劇社11年韓流衝擊第26波 / 玩玩網字幕社
www.517ww.com / 韓劇天下www.15bx.com
【戲劇簡介】:講述尹恩惠扮演的未婚女子為了爬到有利的位置,故意裝已婚來布下詐騙局,卻遇到財閥冤家姜志煥,是一部浪漫愛情喜劇。
【官方網站】:
http://tv.sbs.co.kr/lietome/

策 劃--子寒 畫畫
片 源--翩翩起舞
海 報--小薰
協 調--丫雅 小薰
壓 制--畫畫 天使之翼

【翻譯制作】:鳳凰天使TSKS韓劇社11年韓流衝擊第26波 / 玩玩網字幕社
www.517ww.com / 韓劇天下www.15bx.com
【官方網站】:

策 劃--子寒 畫畫
片 源--翩翩起舞
海 報--小薰
協 調--丫雅 小薰

【官方網站】:

策 劃--子寒 畫畫
片 源--翩翩起舞
海 報--小薰
協 調--丫雅 小薰

[youtube]_ksg0BoFXRc[/youtube]
作者: ---儀---    時間: 2011-5-13 00:13     標題: 下載位置

只分享tsks版本
其他中字版本請於網絡尋找

[鳳凰天使TsKs製作@TsKscn.com][對我說謊試試][第001集+花絮].torrent
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[鳳凰天使TsKs製作@TsKscn.com][對我說謊試試][第002集+花絮].torrent

[鳳凰天使TsKs制作][對我謊谎試試][HDTV-RMVB_韓語中字][第003集+花絮+OST].torrent

[鳳凰天使TsKs制作][對我謊谎試試][HDTV-RMVB_韓語中字][第004集].torrent

第五集種子
[鳳凰天使TsKs制作][對我謊谎試試][HDTV-RMVB_韓語中字][第005集].torrent

第六集.
[鳳凰天使TsKs制作][對我謊谎試試][HDTV-RMVB_韓語中字][第006集].torrent

第七集+OST種子

第八集.

第八集.

第9集.

第10集.

第11集+OST

第12集+11集修正版

最後第16集結局
另全部16集+全OST+花絮打包下載
感謝收看~

作者: NicE1004    時間: 2011-5-13 07:27

作者: ---儀---    時間: 2011-5-13 20:36

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-5-13 07:27 發表
我竟然無睇到已經出左中字= =
失職. . .
wakaka!! 因為我係恩惠fans
由宮開始佢做既劇集已經追開XD
作者: NicE1004    時間: 2011-5-13 23:12

作者: ---儀---    時間: 2011-5-14 01:04

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-5-13 23:12 發表

咁要麻煩妳繼續post啦,
因為我無權編輯妳既帖,而我又唔想整到好亂咁. . .
我個D係不定時更新
你鐘意跟帖更新
之後我FOLLOW UP番就OK~
作者: NicE1004    時間: 2011-5-14 08:56

作者: NicE1004    時間: 2011-5-25 19:48

作者: ---儀---    時間: 2011-5-25 21:51

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-5-25 19:48 發表
恩惠的片翻譯真快,
全是水木劇最先出中字的就是這部^^
恩惠自己原本有中文網係有人手做
不過tsks做開
好似一齊做~
作者: NicE1004    時間: 2011-5-25 23:42

作者: ---儀---    時間: 2011-5-31 00:51

《对我说谎试试》姜志焕和尹恩惠的激情“可乐之吻”令工作人员大吃一惊

不久前,在SBS《对我说谎试试》中饰演假夫妻的两人演绎了一场令现场工作人员也为之吃惊的甜美吻戏,吸引了人们的关注。剧情中,姜志焕与尹恩惠上演了一场“逼真”的吻戏,令现场的工作人员差点窒息。

制作方面介绍说“当时为了吓到尹恩惠,姜志焕故意将一瓶1.5升的可乐摇晃后打开,吻戏就是在这个过程中发生的,所以我们把这个场面叫做‘可乐之吻’”,“从这次吻戏开始,两人在剧中的爱情关系将正式开始明朗”。

作者: ---儀---    時間: 2011-5-31 00:52

姜志焕浪漫亲吻睡觉中的尹恩惠的脸颊,“令女粉丝为之动心”

姜志焕(音)和尹恩惠(音)演绎了浪漫的脸颊之吻。

5月30日晚播出的SBS周一周二剧《对我说谎试试》中,姜志焕摸了摸睡梦中的尹恩惠的头之后,轻轻地亲吻了她的脸颊。据事后报道的消息,当时姜志焕还深情地跪在地上,将这一剧情演绎得浪漫无比。

作者: icy    時間: 2011-5-31 02:22

做咩呢排咁多野追=.=......
呢個我一開始就追xd
你能聽到我的心嗎快d完就好..可以專心追呢套同李生個套xd
作者: NicE1004    時間: 2011-5-31 23:55

作者: ---儀---    時間: 2011-6-1 00:05

引用:
原帖由 icy 於 2011-5-31 02:22 發表
做咩呢排咁多野追=.=......
呢個我一開始就追xd
你能聽到我的心嗎快d完就好..可以專心追呢套同李生個套xd
係lor!!!!
有好多套...
搞到我都想追好多套-0-"
作者: NicE1004    時間: 2011-6-1 00:09

作者: ---儀---    時間: 2011-6-1 00:29

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-6-1 00:09 發表

其實呢. .我自己家下追緊4套:6554
嘩!你三個電視台都追哂?@@?
作者: NicE1004    時間: 2011-6-1 09:20

作者: NicE1004    時間: 2011-6-1 09:22

作者: NicE1004    時間: 2011-6-8 08:59

作者: 波肥    時間: 2011-6-11 16:29

唔該哂...
雖然唔係幾中意 但都dl黎贂下
作者: ---儀---    時間: 2011-6-14 02:56

更新EP11
作者: NicE1004    時間: 2011-6-15 09:42

作者: icy    時間: 2011-6-16 17:34

我好憎細佬- -......點解佢阿哥中意邊個佢又中意邊個= =
作者: NicE1004    時間: 2011-6-16 20:55

作者: ---儀---    時間: 2011-6-17 00:06

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-6-16 20:55 發表

又唔使憎佢下嘩= =
今次應該讓下個大佬就真~
係lor!!!好樣成咁...
成日同大佬爭女
作者: icy    時間: 2011-6-17 05:05

我覺得佢個樣好奸T_T
通常D男二好可憐嫁MA...呢個我認真唔覺邊忽可憐T_T
作者: ---儀---    時間: 2011-6-18 01:22

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-17 05:05 發表
我覺得佢個樣好奸T_T
通常D男二好可憐嫁MA...呢個我認真唔覺邊忽可憐T_T
係lor!!通常男二都係割愛
佢真係冇忽可憐
作者: NicE1004    時間: 2011-6-18 09:17

作者: ---儀---    時間: 2011-6-19 01:53

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-6-18 09:17 發表

可能未到果陣呢. . .
又或者黎個反轉都唔奇
以恩惠d劇黎講
最後都係happy ending~~
= ="
恩惠接劇好冇挑戰性
套套都係愛情喜劇
咖啡王子同宮已經好突破.. 好悶呀睇到=_="
電影反而佢接最新個套比較新鮮d
作者: icy    時間: 2011-6-19 03:39

其實呢.我睇緊呢套又睇緊醉後XX愛上你=.=
2套野感覺有D似LOL........
韓劇呢排少左好多SAD ENDING..不過最佳愛情就=.=
作者: NicE1004    時間: 2011-6-21 09:12

作者: icy    時間: 2011-6-22 02:06

岩岩睇完13...就見到接檔個套野既預告LOL
古裝..但有俞承浩LOL.......
BTW..好想快D睇14XD
作者: NicE1004    時間: 2011-6-22 10:24

作者: hong0923    時間: 2011-6-22 15:36

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-19 03:39 發表
其實呢.我睇緊呢套又睇緊醉後XX愛上你=.=
2套野感覺有D似LOL........
韓劇呢排少左好多SAD ENDING..不過最佳愛情就=.=
我都睇緊
有D似
又係講假結婚
作者: ---儀---    時間: 2011-6-24 12:04

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-22 02:06 發表
岩岩睇完13...就見到接檔個套野既預告LOL
古裝..但有俞承浩LOL.......
BTW..好想快D睇14XD
恩惠lee套又係漫畫改篇劇
所以台灣都可能係同樣改篇
作者: NicE1004    時間: 2011-6-28 09:33

作者: NicE1004    時間: 2011-6-29 09:01

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0