標題: [其他看] [111113] SBS 人氣歌謠 G.N.O+Be My Baby [打印本頁]

作者: yipkachi    時間: 2011-11-13 15:55     標題: [111113] SBS 人氣歌謠 G.N.O+Be My Baby

[youtube]J6eMcrM5g9Y[/youtube]

[youtube]yPEYerkEl6c[/youtube]

[youtube]OagEChPeAe8[/youtube]

---儀--- edit: #10更新更佳版本. 有WF覺得以上版本聲畫不同步.
有興趣可到#10看看

下載[BT]
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=18416
引用:
已更改了所有youtube連接
請樓主注意本壇是有教學教如何貼youtube片子
由於是同一人發出的. 都是刪回覆處理.
希望各位注意如何貼youtube, 以免增加更多版主們的工作量
謝。
---儀--- 字

作者: hong0923    時間: 2011-11-13 15:59

趙權已經識跳啦
係咪拍MV探班個時學
作者: hong0923    時間: 2011-11-13 16:15

個台勁大
好有氣勢呀
作者: jasper1992    時間: 2011-11-13 16:16

作者: 肥樂    時間: 2011-11-13 17:02

應援好震撼阿 ~~~~~
作者: whatthefun1993    時間: 2011-11-13 17:05

佢地唱gno嘅live好好,,唔明點解外面討論區少部分人質疑wg嘅live實力
btw,,趙權好搞笑,,佢好似想繼續跳bmb
作者: ★丁`    時間: 2011-11-13 17:14

引用:
原帖由 jasper1992 於 2011-11-13 16:16 發表
一到惠琳個part, 勁多fans叫...
惠琳 你係掂既!!!   

相反, sohee都係咁...   可以付出全副勞力嗎?!!!
講真...SOHEE比左好多心機咖喇...
你似係新WF...你仲未了解到SOHEE佢既改變...

話說我家WG真係愈泥愈叻叻<3
yeah you are queeeeeen:D
作者: ★丁`    時間: 2011-11-13 17:32

GNO極度聲畫不同步
作者: kingchiu    時間: 2011-11-13 17:38

係喎!有D秒差、聲音好似早左
作者: yipkachi    時間: 2011-11-13 17:51

轉左啦,重清D TIM,THX
作者: Eunice.C    時間: 2011-11-13 18:02

WOW應援勁到起雞皮讚呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: se7en2se7en    時間: 2011-11-13 18:10

引用:
原帖由 ★丁` 於 2011-11-13 17:14 發表

講真...SOHEE比左好多心機咖喇...
你似係新WF...你仲未了解到SOHEE佢既改變...

話說我家WG真係愈泥愈叻叻
昭熙唱4 part共16句,分兩段8句連續
譽恩、先藝都係唱3 part共12句,
基本上無一隊女團會對一個實力稍遜既成員咁樣編排,一般都只會分一兩句甚至唔駛唱
另一首Nu Shoes仲勁做埋主音唱哂chorus
作者: joyce-wing    時間: 2011-11-13 18:19

SOHEE大發啦!!
我記得佢之前係2010 MAMA唱NOBODY好掂嫁WO!
點解E家好似冇咩氣敢??
定係佢地要一路跳一路唱好辛苦?

BTW..其實我都OK鐘意SNSD..不過佢地D FANS真係好黑人憎!成日ATTACK WG...我果陣都係因為SONE而唔鐘意SNSD><其實我睇返THE BOYS果D LIVE..佢地唱果陣多數都係就敢企係度..敢一定唱得好啦...你叫WG就敢企係度唱都得嫁....睇親次次WG YOUTUBE D片都有SONE GE存在真係好唔開心T^T
作者: jasper1992    時間: 2011-11-13 18:33

作者: loklokyi    時間: 2011-11-13 19:38

WG被人說唱LIVE不好..是因為網上有好很多MR 版的LIVE,
看那些MR版..真的唱得頗差...不過有些是被故意弄差..
反正我就是喜歡WG..

話說...GNO時...LIM和YUBIN拍擋RAP時,...挺像姐妹..樣子相像.呵呵..
作者: lalalok    時間: 2011-11-13 19:57

我認為只要自己覺得WG唱得好就可以了
作者: javis1213    時間: 2011-11-13 20:04

Be My Baby <333
饅頭控制聲音好左好多
引用:
原帖由 joyce-wing 於 13-11-2011 18:19 發表
SOHEE大發啦!!
我記得佢之前係2010 MAMA唱NOBODY好掂嫁WO!
點解E家好似冇咩氣敢??
定係佢地要一路跳一路唱好辛苦?

BTW..其實我都OK鐘意SNSD..不過佢地D FANS真係好黑人憎!成日ATTACK WG...我果陣都係因為SONE而唔鐘 ...
Well... 咁岩Wonder Girls出親歌都同少時撞到正...
佢地咪好鐘意針住Wonder Girls同Wonderfuls囉
今次又同the boys撞喇, 佢地咪又癲過囉
作者: liverp    時間: 2011-11-13 20:04

我真係一曰比一日激動,因為 WG 嘅 Comeback 舞台一個比一個精彩。
作者: Gniyiehsm    時間: 2011-11-13 20:04

正正正!!! 五隻都好努力去唱! 我都聽得好ENJOY!
SOHEE每次G.N.O.既造型都好成熟 同佢年紀+個樣好不符XD!
BTW,, YUBIN真係好鬼索 <3333333  女皇好瘦好靚!

作者: 波肥    時間: 2011-11-13 20:13

我睇唔到權兒果一past/_\
不過真係好正^^
作者: ywlr    時間: 2011-11-13 20:28

韓飯d應援好大聲!
GD JOBT_T 好感動
WF回來了!
作者: 游手好閒    時間: 2011-11-13 20:37

段樓梯舞真係超正
但係真係好鬼担心位地差錯腳
由其是最多烏龍野既女皇.....
作者: 游手好閒    時間: 2011-11-13 20:44

引用:
原帖由 Gniyiehsm 於 2011-11-13 20:04 發表
正正正!!! 五隻都好努力去唱! 我都聽得好ENJOY!
SOHEE每次G.N.O.既造型都好成熟 同佢年紀+個樣好不符XD!
BTW,, YUBIN真係好鬼索  
你個簽名檔好正
作者: 中文王    時間: 2011-11-13 20:46

引用:
原帖由 whatthefun1993 於 2011-11-13 17:05 發表
佢地唱gno嘅live好好,,唔明點解外面討論區少部分人質疑wg嘅live實力
btw,,趙權好搞笑,,佢好似想繼續跳bmb
咁你未掟GNO嘅live畀人睇,
唱歌比賽嘅少少失誤都唔會畀人話差啦,
人地年半冇對過韓國觀眾唱歌少少失準都可以理解,
最緊要係之後話咗畀人知係得。
作者: 中文王    時間: 2011-11-13 20:48

GNO真係抄㷫個場
作者: 游手好閒    時間: 2011-11-13 21:01

引用:
原帖由 中文王 於 2011-11-13 20:46 發表

咁你未掟GNO嘅live畀人睇,
唱歌比賽嘅少少失誤都唔會畀人話差啦,
人地年半冇對過韓國觀眾唱歌少少失準都可以理解,
最緊要係之後話咗畀人知係得。 ...
我都覺得呢D小問題係可以原諒同理解既
作者: kennysng    時間: 2011-11-14 19:01

佢地跳舞,唱歌都唔甩!
讚!
作者: nosonc    時間: 2011-11-18 02:26

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-11-13 18:10 發表

昭熙唱4 part共16句,分兩段8句連續
譽恩、先藝都係唱3 part共12句,
基本上無一隊女團會對一個實力稍遜既成員咁樣編排,一般都只會分一兩句甚至唔駛唱
另一首Nu Shoes仲勁做埋主音唱哂chorus ...
其實我唔係好明白你地會覺得 sohee  係隊裏面係較稍遜既成員?係咪因為佢係隊裏面最細既一個?

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0