標題: [LIVE看] [111120] WG@MBC Icon Beautiful concert [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-11-21 01:52     標題: [111120] WG@MBC Icon Beautiful concert

[youtube]rbXtd8xJa2o[/youtube]

YeEun & SunYe (Wonder Girls) - When You Believe (The Prince of Egypt OST)
[youtube]lewaYDGaxG8[/youtube]
作者: liverp    時間: 2011-11-21 01:57

我正想 post 呢個,好彩俾你搶先一步.....因為我懶

終於睇到 2YE 呢個正式視頻,激動中..
作者: 肥樂    時間: 2011-11-21 02:37

我都係岩岩見到 ...
2ye 唱live 正阿
作者: chunwai1028    時間: 2011-11-21 06:52

首歌一定好難唱.
2ye唱得好好:)
作者: NicE1004    時間: 2011-11-21 07:33

作者: matthew0509    時間: 2011-11-21 08:08

呢個有無得DL架??好似無見過下載帖既..
作者: liverp    時間: 2011-11-21 11:04     標題: 回復 7# 的帖子

真係好有意義,女皇 您做到喇,WF always proud of you ~~~~~~
作者: liverp    時間: 2011-11-21 11:30

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2011-11-21 11:18 發表
唔該廣傳俾嗰啲話 WG 唔識唱歌嘅人睇,叫佢哋捧嗰隊唱嚟聽吓!
嗰 D 人喺度 up 廢話,我諗依家佢地又喺段片度〝挑骨頭〞,youtube 嗰度好熱鬧啵,又會唔畲有 MR 版呢
作者: curseme    時間: 2011-11-21 13:06

哈哈,这么久了.妞们的实力是毋庸置疑的。
期待他們越來越好,
作者: 911hk    時間: 2011-11-21 13:27

幾乎完全靜止呼吸,全神貫注集中在2YE身上,
害怕因吸呼氣聲而影響,害怕會聽少了一分半秒,
直到結束後,才援援呼了一口氣...
心裡有種難以形容的感動,
如像優美的天使跌進了凡間,
這一首歌,這對天作之合
唱出的是天上之音,動人之聲....

當你相信,你便能做到所想,得到想要的...
作者: 波肥    時間: 2011-11-21 20:35

2ye真係好正丫!!!
完全唱到好感人keke
太愛你地啦

作者: penny    時間: 2011-11-22 05:36

更新中字
cr : peercat2009(YT)
[youtube]5e2U5tpGTgs&feature=feedlik[/youtube]

今天我由早到黑都不停聽, 她們的表現令我對攻美更加有信心
英專如果有類似的歌比她們Solo就好了

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0