標題: [訪問(截圖/GIF)] [111117] WG腦袋分析@Mnet Wide Open Studios [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-11-24 23:40     標題: [111117] WG腦袋分析@Mnet Wide Open Studios

由---儀--- @ WGHK CAP圖

惠琳大腦分析.. 電影最大

昭熙 最大是睡

先藝的: 去旅行等
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

女皇 - 演唱會和飯見面會... 戀愛? 頭髮..
原來她愛自己的金色.. 但她知道飯愛她黑色哦~~
但我覺得金色不錯..

瑜彬 結他想學... 有炸雞啤酒??? KEKEKE

作者: NicE1004    時間: 2011-11-24 23:43

作者: Suncall    時間: 2011-11-24 23:48

係咩節目黎架?!
作者: ---儀---    時間: 2011-11-24 23:49

引用:
原帖由 Suncall 於 2011-11-24 23:48 發表
係咩節目黎架?!
你有冇睇字嫁..節目名都出埋俾你睇..
作者: LauWa    時間: 2011-11-24 23:51

呵呵.
sohee就系訓得多D皮膚先咁靚架XD.當然仲要系天生麗質.
作者: 游手好閒    時間: 2011-11-24 23:51

小u想學結他??
o岩晒佢吖
佢天生根本應該就係Rock妹
作者: PEACH    時間: 2011-11-25 00:16

怎麼又跟我一樣最喜歡睡覺...
作者: whatthefun1993    時間: 2011-11-25 01:27

sohee最like sleep,哈哈,,我估得無錯
作者: 911hk    時間: 2011-11-25 03:09

電影女孩Lim,饅頭睡美人,女皇親善大使,小隊旅者,YubinRockGirl...
作者: 波肥    時間: 2011-11-25 21:19

唔該丫儀.....
哈哈....分析大腦囉keke!!!!
饅頭不嬲都成日掛住訓教嫁啦keke

作者: 肥樂    時間: 2011-11-26 15:48

哈哈...sohee 訓教行先

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0