標題: [小道消息] [111212] 小道 - 突然轉打GIRLS GIRLS!? [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2011-12-12 19:07     標題: [111212] 小道 - 突然轉打GIRLS GIRLS!?

MBN Show! K Music节目单
cr:mingsun89@TWITTER
FROM WONDERGIRLS百度吧

作者: joyce-wing    時間: 2011-12-12 19:09

禁好玩?!
講真我覺得GIRL GIRL好聽..但係一定唔夠ME.IN個勢勁LOR~><
作者: 波肥    時間: 2011-12-12 19:20

唔該丫儀!!!
下...我想聽Me,In多d wow/_\
不過咩歌我都支持支持既..........
作者: 櫻花雪花舞    時間: 2011-12-12 19:25

GIRLS GIRLS都唔錯~
ME.IN可能係下首主打呢~
作者: PEACH    時間: 2011-12-12 20:08

GIRLS GIRLS....= =
好聽但吾夠勁爆囉......
作者: liverp    時間: 2011-12-12 20:19

好聽吖~~係唔夠 high 啫...
作者: TongloveWG    時間: 2011-12-12 21:05

girls girls的確好聽
但個人認為喺音樂節目到me in會好d
夠high~不過五只出場都係咁high XD
作者: LauWa    時間: 2011-12-12 21:42

都唔系唔好既-.-
但系鐘意G.N.O多D-.-
一聽就成個人high左.
作者: kumera    時間: 2011-12-12 23:04

而家基本上plug歌都係一快一慢
BMB+GNO兩首都係快, 可能想搵一首dun番勻

其實自從Nobody rainstone之後佢地好似一路都冇plug過慢歌
作者: 中文王    時間: 2011-12-12 23:22

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2011-12-12 22:07 發表
又會咁嘅?不過 Girls Girls 在音源榜一直都排高過 Me,In。可能 JYP 都係唔敢搏啦。
好似掉轉咗喎
作者: 中文王    時間: 2011-12-12 23:26

引用:
原帖由 kumera 於 2011-12-12 23:04 發表
而家基本上plug歌都係一快一慢
BMB+GNO兩首都係快, 可能想搵一首dun番勻

其實自從Nobody rainstone之後佢地好似一路都冇plug過慢歌
我只係覺得聽sidetrack係唔錯,
不過plug就嘛嘛。
作者: theo    時間: 2011-12-12 23:35

我諗唔會係打歌, 可能係宣傳下首歌, 到後續曲應該都係ME,IN.
作者: 肥樂    時間: 2011-12-13 01:48

可能頭一星期 me,in(主打)+girls girls呢
即係好似 cb 第1星期咁...be my baby(主打)+g.no

----------------
兩隻都好好聽.... 兩隻都有live就好喇 :p
作者: kittyyan218    時間: 2011-12-13 10:49

其實幾時先會知真正既後續曲係咩-3-
個人比較中意me,in多啲囉...
如果打 girls girls 我驚唔夠爆唔夠high-3-
btw....係wg既曲都支持
期待live!!!
作者: ywlr    時間: 2011-12-13 14:29

下? 咁不如打Me,In同Girls Girls啦
Wonder World咁多歌,唔好哂呀嗎..
作者: hong0923    時間: 2011-12-14 20:19

可能見GIRLS GIRLS音源唔錯
開頭有幾個榜GIRLS GIRLS都高過ME,IN

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0