標題: [小道消息] [小道][111224]先藝透露英專消息 [打印本頁]

作者: 中文王    時間: 2011-12-25 00:00     標題: [小道][111224]先藝透露英專消息

cr mingsun

先藝透露英專會有8首新歌,
再加Nu Shoes, Be my baby (english version).
作者: NicE1004    時間: 2011-12-25 00:06

作者: jonathanyyt    時間: 2011-12-25 00:08

10首幾好, 攻美唔錯, 唔係好似某隊出5首remix+instrumental咁...

我估 Nu Shoes 會係第一首, 緊住就你BMB Eng Ver.
作者: LauWa    時間: 2011-12-25 00:14

正呀.有呢個消息直情系聖誕大禮.
幾時出呀.我要向我既英文知識邁進.
作者: 游手好閒    時間: 2011-12-25 00:24

聖誕好消息
作者: ---儀---    時間: 2011-12-25 01:28

引用:
原帖由 中文王 於 2011-12-25 00:00 發表
cr mingsun

先藝透露英專會有8首新歌,
再加Nu Shoes, Be my baby (english version).
= =" LEE個小道知多左就係8首歌LOR!~~~
之前都講緊NU SHOES係BMB英文版本係收錄收啦
作者: TongloveWG    時間: 2011-12-25 02:31

其餘嗰6首會係新歌定點?
作者: se7en2se7en    時間: 2011-12-25 09:57

引用:
原帖由 jonathanyyt 於 2011-12-25 00:08 發表
10首幾好, 攻美唔錯, 唔係好似某隊出5首remix+instrumental咁...

我估 Nu Shoes 會係第一首, 緊住就你BMB Eng Ver.
人地果隻出single,所以係唔同,情況就好似WG隻nobody美國single一樣
日本唱片文化係先出幾隻single,single入面就係主打+remix+instrumental或者再多一首歌
大碟收錄返之前single既歌再加新曲,美國果邊唔太清楚
作者: hong0923    時間: 2011-12-25 14:16

看來EP變專輯了
美國都係興出專輯
作者: 波肥    時間: 2011-12-25 18:30

又有8首新歌wow
正丫keke
作者: 肥樂    時間: 2011-12-27 17:08

8隻新歌咁多...

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0