標題: [090215]SM即將出道新女子組合"BESTIZ" [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2009-3-28 17:06     標題: [090215]SM即將出道新女子組合"BESTIZ"

轉自:百度尹多淵吧
SM新組合即將出道     
SM繼『天上智喜』和『少女時代』後,預計於2009年繼續推出新女子組合『BESTIZ』。『bestiz』組合將有5位成員,有著不同於其他組合的特點,組合成員分別是"李煥熙、許燦美、金藝真、尹多淵、劉勝妍。 『bestiz』組合正式照未經公佈,出道就已得到網路上的歌迷瘋狂追捧,紛紛表示會關注到底,獲悉『bestiz』組合的平均年齡在17歲之間,均在90年到94年出生的女生組成;是S.M目前推出過最年輕的組合。     
  組合定位為實力與美貌結合的超人氣跨國女子組合。     
Bestiz即將出道   
組合成員分別是:   
李煥熙 1991.7.8   
許燦美 1992.4.6   
金藝真 1993.1.25   
劉勝妍 1993.2.27   
尹多淵 1994.2.28   

轉載本帖請註明:Nova-Asia 練習生中文網   
www.nova-asia.com.cn/nova.htm   

組合成員分別是:     
  尹多淵
    生日:1994年2月28日  
    身高:148CM  
    体重:32KG  
    血型:B型  
    李煥熙     
  生日1991.07.08     
  血型:A型     
  練習生時間:6年     
  愛好: 中文 、日文 、跳舞、 欣賞音樂     
  特長:唱歌、跳舞     
  同公司好友:張夏真     
  sm青少年best選拔大會唱歌棒部分第一位     
  【少女時代 dance tour唯一一位出來的sm練習生】     
  許燦美     
  生日:1992.4.6     
  金藝真     
  生日:1993.1.25     
  星座:水瓶座     
  身高:173cm     
  練習生期間: 4年     
  【另外和張力尹、高雅拉、練習生時代時(2004年時)是室 友】     
  劉勝妍     
  生日1993.2.27     
  星座:雙魚座     
  尹多淵     
  生日:1994.2.28     
  星座:雙魚座     
  【BOA Mnet那場的那個小伴舞】
作者: wc6f20    時間: 2009-3-28 17:52

佢地d身高似乎因為有小朋友未發育又唔係咁平均bor
作者: janeross928    時間: 2009-3-28 21:16

O MY GOD..咁細個..
點鰭佢地咁細個就會諗到做明星
94年個個訓練左6年...姐係10歲就開始- -
作者: Eling    時間: 2009-3-28 22:06

同我同年喎
作者: 中文王    時間: 2009-3-29 04:33

呢隊應該唔差,
當個個覺得21會跑出之際,
我反而更加睇好呢隊。

其實我個預測準唔準我都開心,
中就證明我眼光準,
唔中的話SM唔使太過壟斷市場。

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0