標題: 五少女(瑜彬以前所屬組合)又一個成員出道 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2009-4-28 16:52     標題: 五少女(瑜彬以前所屬組合)又一個成員出道

FROM WGCN

Mnet Media打造的最新5人组合"T-ara"26日正式出道

曾和瑜彬是“五少女”!她曾经出演过《once in a lifetime》!
作者: ≧青蛙≦    時間: 2009-4-28 19:44

好似多左女子組合..
5個人,幾靚女喎..!@@
作者: helen_fish    時間: 2009-4-28 20:08

once in a lifetime ??!!

Shinwa MV的 女人??
作者: donut_luvaXD    時間: 2009-4-28 20:41

佢叫咩名?:yy09!!
作者: cii_1221    時間: 2009-4-28 21:20

中間果個叫做Ji Yeon, 1993年出世, 被人稱為"第二金泰熙"
佢地唱功唔錯, 仲有D似Davichi~
睇黎今年競爭都好激烈!
加油呀~
作者: 中文王    時間: 2009-4-28 21:33

仲早過2NE1正式出道
作者: bOki`    時間: 2009-4-28 22:14

我之前睇過瑜彬同之前未組成的Wonder girl合照..  唔係好靚.. 係咪正過容?!
作者: se7en2se7en    時間: 2009-4-29 02:08

引用:
原帖由 bOki` 於 2009-4-28 22:14 發表
我之前睇過瑜彬同之前未組成的Wonder girl合照..  唔係好靚.. 係咪正過容?!
Wonder Girls未組成時,Yu Bin仲係神話既Good Entertainment公司,點會有合照???
不過你睇番佢中學時係男仔頭d,不過個樣係一樣,整過容機會不大。
不過都好少有人質疑WG整容方面既問題,如果整過容,電視就唔會成日出現先藝、昭熙、宣美以前d相
作者: ALLALL    時間: 2009-4-29 07:28

咁你都知道!!!不過WonderGirls大人們5會整容呀!!!!
作者: wc6f20    時間: 2009-4-29 16:28

wonder girls其實係化妝,佢地落左妝之後,咪又係同細個d相一樣。
我承認佢地樣貌唔係個個出眾,但我地鍾意一個組合,唔一定係講樣架嘛。
佢地每個都有自己既魅力,呢個係不能否認既事實。

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0