標題: [090614] 原來Sosi,WG歌迷會會長以前是李貞賢的正副歌迷會會長 [打印本頁]

作者: se7en2se7en    時間: 2009-6-14 18:53     標題: [090614] 原來Sosi,WG歌迷會會長以前是李貞賢的正副歌迷會會長

原標題: 李貞賢嘆歌迷會會長過檔

兩年多未有在韓國露面的李貞賢最近推出新碟,她在接受綜藝節目訪問時,表示這段時間一直在內地發展。當她被問到回韓國後最大的轉變時,她則說以前的正副歌迷會會長分別過檔成為「少女時代」和「Wonder Girls」的歌迷會會長,所以她笑言必定會加倍努力。李貞賢在節目中也透露和在香港工作的男友感情非常穩定,不過現時暫未有結婚打算。

2009-06-13     香港大公網

作者: ---儀---    時間: 2009-6-14 18:55

李貞賢???
有冇樣睇下
係咪以前d韓星
如果係以前我就唔多識~ -3-
作者: se7en2se7en    時間: 2009-6-14 19:21

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-6-14 18:55 發表
李貞賢???
有冇樣睇下
係咪以前d韓星
如果係以前我就唔多識~ -3-
李貞賢 Wa (最經典既手指Mic)
[youtube]gv_De51hcj8[/youtube]

最近Comeback Live(Vogue Girl + Crazy)
[youtube]X-CiQexp8g4[/youtube]

李貞賢-Joolae (WG翻唱過,記唔記得粉紅頭小美)
[youtube]p5WWOtdO89k[/youtube]
作者: christy_tung306    時間: 2009-6-14 19:33

我都幾中意佢!!!!!!%@%%@
佢以前可愛d~
作者: 中文王    時間: 2009-6-14 19:59

引用:
原帖由 christy_tung306 於 2009-6-14 19:33 發表
我都幾中意佢!!!!!!%@%%@
佢以前可愛d~
估唔到年紀輕輕都識得佢,
有d年紀大過你都唔識。
作者: 司空星兒    時間: 2009-6-14 20:05

哈哈...又係wg同snsd既會長..會唔會有衝突?
作者: ---儀---    時間: 2009-6-14 20:13

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-6-14 20:05 發表
哈哈...又係wg同snsd既會長..會唔會有衝突?
係佢既正副會長呀
[[分別]]]做佢WG同埋SNSD既會長~~
作者: christy_tung306    時間: 2009-6-15 12:09

引用:
原帖由 中文王 於 2009-6-14 19:59 發表

估唔到年紀輕輕都識得佢,
有d年紀大過你都唔識。
都係因為之前女皇佢地唱過佢首joolae我先識!!!!!:yy51!!
作者: hoyam    時間: 2009-6-15 15:22

佢在歌謠界地位都好高桇
作者: kris22222222    時間: 2009-6-15 23:48

好似鄭秀文都翻唱過佢d歌?
作者: ---儀---    時間: 2009-6-16 02:27

引用:
原帖由 kris22222222 於 2009-6-15 23:48 發表
好似鄭秀文都翻唱過佢d歌?
首wa原來聽過hk版
就係鄭秀文翻唱#@%"@#:%#@"
咁鄭秀文都唱得唔錯#@%"@#:%#@"

Joolae係佢原唱嫁@>#>@!
作者: 中文王    時間: 2009-6-17 20:03

李貞賢係韓流界人士唔可以唔識既歌手

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0