標題: [專題討論] 幾時有新歌呢??? [打印本頁]

作者: bbqxd    時間: 2009-7-1 21:28     標題: 幾時有新歌呢???

幾時有新歌呢???幾時有新歌呢???幾時有新歌呢???
少女時代威啦-.-  >$%@#%@ 快D返韓國呀 :yy01!!
同埋英文nobody 真係好免強................. 係咁剪   只係得音樂 同埋 唱nobody nobody but you  果時清d  一到 英文果d 沉左. ........
作者: 念念念    時間: 2009-7-1 21:41

快了快了快了快了
慢慢等就好了啊 :)
一定不會輸的 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

一直NOBODY NOBODY BUT YOU 也很愉快啊 XDD
作者: 中文王    時間: 2009-7-1 21:48

引用:
原帖由 bbqxd 於 2009-7-1 21:28 發表
幾時有新歌呢???幾時有新歌呢???幾時有新歌呢???
少女時代威啦-.-  >$%@#%@ 快D返韓國呀 :yy01!!
同埋英文nobody 真係好免強................. 係咁剪   只係得音樂 同埋 唱nobody nobody but you  果時清d  一到  ...
之後出英文碟應該會有新派台歌
作者: fei    時間: 2009-7-1 21:57

快d返韓國啦....少時搶哂鏡
作者: kwanb    時間: 2009-7-1 22:13

期待佢地既韓文歌
英文版真的不及韓版的好聽
雖然都係唔錯
作者: yuyukiyan    時間: 2009-7-2 08:42

真係好期代佢地D 新歌o~~~
作者: Eling    時間: 2009-7-2 10:37

吾止少時
仲有好多新組合

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0