標題: [090702]4minute - Tell Me ( m! countdown) [打印本頁]

作者: SHEKSHEK118    時間: 2009-7-2 23:02     標題: [090702]4minute - Tell Me ( m! countdown)

4minute - Tell Me (090702 m! countdown)

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N3TjQPi2Lyk&hl=zh_TW&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N3TjQPi2Lyk&hl=zh_TW&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

自覺泫雅在跳tell me 時有點怪怪- -"
好像有點變了..(個人認為而已)
作者: Eling    時間: 2009-7-2 23:50

吾中意唱小美嗰人........
壓聲嘅...會唱壞聲
作者: henry.won    時間: 2009-7-3 00:02

點解佢地要唱人地d歌架???覺得唔你好得囉~~
作者: YUFI    時間: 2009-7-3 01:04

我覺得好怪
作者: niki0kings0yy    時間: 2009-7-3 01:16

我都覺得好奇怪-=-...扮yubin rap個到..仲奇怪..可能唔慣-=-
作者: llleung    時間: 2009-7-3 01:32

扮Yubin rap 同小美個段的是小雅,小雅都是前wondergirls成員。唉!!我都對小雅有D失望,佢地真是唱得怪怪地!

小雅現在的風格同wondergirls 好不同!
作者: 念念念    時間: 2009-7-3 04:07

還是原唱WG的歌聲 才喜歡
其他人唱都怪怪的
然後舞蹈不整齊的感覺

這~ 感覺小雅好忙喔 !!
作者: Calvin0522    時間: 2009-7-3 09:18

點解佢地唱得咁怪既? 好似外國人唱韓文咁!
作者: LOVEE    時間: 2009-7-3 09:55

就算Hyuna係former
個perf.比佢搞到咁真係完全只會惹人反感

以前係WG個陣已經Anti多
而家再出返黎又咁作狀的話好危險

我比較想知係公司要求定佢自己揀個咁ge  style
印象中佢唔係個種女仔
作者: loklokyi    時間: 2009-7-3 12:32

再一次覺得間公司太重泫雅...而輕其他人
整首tell me 泫雅唱得實在太多 其他人好像陪襯 唱得果幾句
尢其個隊長根本就不像隊長....
而且 泫雅把聲跟irony時...變得太多....
作者: christy_tung306    時間: 2009-7-3 14:11

我覺得小雅唱得幾好跳得超好%@%%@
作者: 楚兒    時間: 2009-7-3 16:52

感覺佢地好似係以模仿wg為出發點先整左個4minute出黎.....
泫雅 - yubin
素賢 - sohee (髮形已經有小小抄抄地)
智允 - SUN YE (髮形好似又係差唔多..)
佳允 - 女皇
智賢 - 小美
成隻歌既主力重於小雅,其他人好似唔洗唱都得- -
以上為個人意見,可能會講錯野..sorry..↑

作者: KYKY    時間: 2009-7-3 18:33

泫雅把聲真係變左好多
之前irony果時我中意聽佢rap果度
但係佢依家就rap到好怪...
作者: ---儀---    時間: 2009-7-3 19:13

而家聽小雅唱歌都唔同左
佢冇啦啦變左雞仔聲
就算以前在wg個陣係做rapper
佢都有唱幾句嫁嘛
根本唔同左

怪=___________________="
作者: wc6f20    時間: 2009-7-4 10:03

其實....佢地咪嘴架=.=......
作者: kwanb    時間: 2009-7-4 12:46

小雅有種變左好多既感覺
我覺得佢應該放鬆返把聲黎唱
而家搞到好怪
唔應該用個懶可愛既聲黎唱...

純屬個人意見:yy51!!
作者: kawaitina    時間: 2009-7-4 15:29

好怪喔!
泫雅把聲,變很多,,
其他人唱得都好怪...
作者: ≧青蛙≦    時間: 2009-7-4 20:32

應該係聽慣左WG既tellme..所以覺得好怪!
小雅都係rap岩d..唱個時把聲好細路..
作者: wc6f20    時間: 2009-7-6 15:16

講到泫雅把聲,我反而覺得佢本來把聲係屬於高音d既,
唔似yubin係真係天生低音,
我反而認為佢係irony果把厚聲係專登多d。
題外話,有冇覺得素賢似solbi?姐松雨啊~
我覺得連聲都有d似啊~
佢地唔係表演得唔好,
但從觀眾反應都知道,
tell me如果唔係wonder girls唱既話,
台下回響真係唔大~
所以有時唔止係首歌要好,
偶像既魅力亦係不可忽視既~
睇番wg果時唱tell me真係超多人會拍手

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0