標題: Kara 的官方網站(有英文) [打印本頁]

作者: llleung    時間: 2009-9-19 04:55     標題: Kara 的官方網站(有英文)

好啦,Kara今期好紅,又拍緊新的CF

http://karaholic.com/forums/
作者: 司空星兒    時間: 2009-9-19 08:34

佢地好似搞到放棄 wanna...係咁打mr. 歌...哈哈
作者: ---儀---    時間: 2009-9-19 15:08

我鐘意wanna多少少..
今年女子組合多到我唔記得囉:$@!$:@!

不過lee個網站唔係官方..
係fansclub..不過較出名...
好似wg既wonderholic,星河咁
作者: ruby12329    時間: 2009-10-3 22:20

乜kara有好似wg咁換過人咩?佢個官網gekara相區有6個人:yy09!!
作者: 赤白水    時間: 2009-10-5 02:51

Good job...響個網找到幾張心頭好:yy24!!
WGHK真係幾多驚喜~要上多D!!!
作者: ---儀---    時間: 2009-10-5 06:14

引用:
原帖由 赤白水 於 2009-10-5 02:51 發表
Good job...響個網找到幾張心頭好:yy24!!
WGHK真係幾多驚喜~要上多D!!!
不嬲嫁啦...你唔多上黎姐:yy27!!
作者: 赤白水    時間: 2009-10-5 11:03

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-10-5 06:14 發表

不嬲嫁啦...你唔多上黎姐:yy27!!
06:14 咁早起床:yy09!!
唔好:yy27!! ,我本身唔係好留意d韓流...可憐下我呢d"鄉下人"無見識,唔好怪我:yy54!! ...但路過親都有驚喜就係事實...你唔介意我灌水就好XD

有D緣份係好奇妙...我之前對Kara感覺真係好neutral...都係3~4天前睇得多妮可,先開始知道佢係Kara成員...不知不覺又去睇佢地's Mr....雖然Kara其他成員我都唔知咩名
我雖然上左妮可癮幾天,但都無主動收藏她的pic...成條link放響道...咁我就自然繼續加深這"毒"癮Xp

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0