標題: [091029]SNSD唱歌被噓? [打印本頁]

作者: ahsiang    時間: 2009-10-29 18:25     標題: [091029]SNSD唱歌被噓?

剛在YOUTUBE看影片
無意間看到一段影片
是韓迷拍的,應該是說WG迷= =
當SNSD在娼歌時
WG歌迷超團結的
大喊"Wonder Girls"(如果我沒聽錯的話)
嘖嘖嘖!!!!

不過,我覺得不必這樣耶= =
都是女生團體麻
何必呢...
我也喜歡SNSD阿!!!
尤其是太研%@%%@

希望不要引發口水戰黑!!!

[youtube]mHACtMcIE3M[/youtube]
作者: 司空星兒    時間: 2009-10-29 18:33

不是la...呢單野好耐架la...
因為之前snsd有好多緋聞.....搞到好多ANTI...
咁岩個陣佢地VS WG爭得好勁...
所以好多ANTI都SUP WG...什至係SNSD唱歌個陣叫WG...
你見到現場都冇咩FANS既燈..就係個個反SNSD話唔SUP佢地...
因為咁變左好多人都以為係WF做...其實WF由頭到尾都冇出聲...
你唔可以話佢地全部都係WF叫WG名..因為個時好多人都ANTI SNSD..包括神起FANS...SJ FANS.. SS501 FANS...神話FANS...等...咁做對其他WF太唔公平LA...
加上我地呢邊既WF向來到好乖...唔會亂咁鬧其他明星...
作者: se7en2se7en    時間: 2009-10-29 19:43

原來仲有人唔知係咩事, 其實主要係神起D FANS 喊"Wonder Girls", 全因為少時D FANS做左一樣野激嬲左神起D FANS(關於用網上搜索字眼辱罵神起)
明明都唔關WF事, 唯一係WF都有熄燈, 講真當日除左少時D FANS外, 真係全場FANS都熄哂燈
作者: loklokyi    時間: 2009-10-29 19:50

這件事已是去年的事
那時聽說snsd 說話及她們的fans 得罪了很多組合的fans
好像TVXQ,SJ,BIGBANG ,SS501等等
於是6大FANS CLUB就聯合 在DREAM CONCERT SNSD表演時
全場安靜 關螢光棒等等 所以你可以見到大半場都是漆黑一片
至於大叫WG...那是由其他FANS CLUB帶頭叫起
不是WG FANS 帶頭 *那時SNSD最大對手是WG.所以ANTI 大叫WG*
很多其他地方的SNSD FANS 都以為是WG FANS 搞的事
但其實事實根本不是這樣...WONDERFUL 真的很冤枉

雖然我不在場...但我都為KR WF 覺得很無辜...
作者: feelgoodoh    時間: 2009-10-29 20:03

看了上面文章  才知道事情的來龍去脈, 不過我覺得 不論如何 還是不該有任何anti的行為比較好
作者: ALLALL    時間: 2009-10-29 20:27

引用:
原帖由 ahsiang 於 2009-10-29 18:25 發表
剛在YOUTUBE看影片
無意間看到一段影片
是韓迷拍的,應該是說WG迷= =
當SNSD在娼歌時
WG歌迷超團結的
大喊"Wonder Girls"(如果我沒聽錯的話)
嘖嘖嘖!!!!

不過,我覺得不必這樣耶= =
都是女生團體麻
何必呢...
我也喜 ...
潔西卡好d和-3-
作者: yanyan9120    時間: 2009-10-29 20:36

我都鍾意泰妍架 ^^
不過snsd d韓飯話人地又過分d ge- -
作者: ≧青蛙≦    時間: 2009-10-29 20:39

我也是喜歡泰妍^^
作者: Eling    時間: 2009-10-29 20:59

KR WF好無辜...
SNSD都慘..
係自己D fans搞事先
作者: ch929    時間: 2009-10-29 21:20

真係好開心....
d anti 5中意怇地5洗咁ar....
唉.............
我都好中意少時~~

作者: 崔亞熙    時間: 2009-10-30 00:08

這都過去了
這次的夢想演唱會也沒有發生什麼事情呢
而且我很喜歡SNSD

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0