標題: [Twitter留言更新] [091211]WG 官方Twitter - NOBODY CHINESE VERSION [打印本頁]

作者: lun    時間: 2009-12-12 09:36     標題: [091211]WG 官方Twitter - NOBODY CHINESE VERSION

作者: lun    時間: 2009-12-12 09:42

好順口啊..不管誰先傷害誰..我只需要你安慰~~

P.S.第二幅相有:P
作者: WG096233    時間: 2009-12-12 09:58

挖屋@@
真的醫大堆版本~"~
作者: 911hk    時間: 2009-12-12 10:15

已經編寫緊?!!
遲d去唱k有得唱吧~?
(真係出左之後到時我會唱3次,韓英中.....
不過都要等我背好韓文,英文先算)
作者: 司空星兒    時間: 2009-12-12 10:28

you know i still love you baby,
and it will never change

i want nobody nobody but you
i want nobody nobody but you,

不管 誰先傷害誰
我只 需要你安慰
i want nobody nobody nobody nobody

亂了心扉 我不屬於誰
別裝作無所謂 刻意忽略我的美
高腳酒杯 已斟滿頹廢
心慢慢在破碎 變成一種負累

我就像 受傷的玫瑰
卻還要 ()()下淚水
作者: 911hk    時間: 2009-12-12 10:35

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-12-12 10:28 發表
you know i still love you baby,
and it will never change

i want nobody nobody but you
i want nobody nobody but you,

不管 誰先傷害誰
我只 需要你安慰
i want nobody nobody nobody nobody

亂了心扉 我不 ...
d音好準,很容易上口...(我諗睇多幾次都差唔多背好架啦,話哂都係中文)
好期待遲d如果真係有得去唱k時唱!!
真係出左之後,同我去唱的人最少要聽3次(上面寫左,中英韓文版),
哈哈哈哈#@%"@#:%#@"

(咁其實我應該真係要好好地咁學埋隻舞...
同場無人識就要自己solo...)

作者: SHEKSHEK118    時間: 2009-12-12 10:49

快d有全首就好啦!!好心急呀!!
作者: ALLALL    時間: 2009-12-12 11:53

咁快暴光o既-.-
作者: ---儀---    時間: 2009-12-12 12:34

WAKAKA~~~之前又話係上海唱既..
搞到我以為出左街
點知係未:yy38!!

不過都幾順口
作者: lun    時間: 2009-12-12 13:04

今日錄緊既話要幾時先出得街呢?:yy09!!
作者: lun    時間: 2009-12-12 13:08

我發現左樣野..
別裝作無所謂既拼音坐左啊
應該係WU SUO WEI..
作者: Calvin0522    時間: 2009-12-12 15:36

引用:
原帖由 911hk 於 2009-12-12 10:35 發表

d音好準,很容易上口...(我諗睇多幾次都差唔多背好架啦,話哂都係中文)
好期待遲d如果真係有得去唱k時唱!!
真係出左之後,同我去唱的人最少要聽3次(上面寫左,中英韓文版),
哈哈哈哈#@%"@#:%#@"

(咁其實我應該真係要好 ...
neway, red/green box 都無 nobody 中英文版 :yy54!!
作者: lun    時間: 2009-12-12 15:59

引用:
原帖由 Calvin0522 於 2009-12-12 15:36 發表

neway, red/green box 都無 nobody 中英文版 :yy54!!
中文版今日先開始錄喎...
作者: hinchi20    時間: 2009-12-12 18:19

唔錯...我諗我都會好快學識唱
作者: fei    時間: 2009-12-12 19:59

好搞笑,佢地明唔明架
作者: smile0613    時間: 2009-12-12 21:31

WOW

詞寫的很好呀 哈哈

自己唱了一下

覺得還是韓文聽起來比較有味道 ..
(( 還是是因為我唱的太難聽= =""
作者: funk272    時間: 2009-12-12 23:02

我自己放歌來對歌詞總是有股詭異的感覺....
可能韓文版本聽習慣了吧...:yy09!!
期待WG們唱的中文版本拉...:yy51!!
作者: testing001    時間: 2009-12-13 02:16

剛剛在別的地方看到以為是假的...
@@..
作者: 911hk    時間: 2009-12-13 02:18

引用:
原帖由 Calvin0522 於 2009-12-12 15:36 發表

等佢出中文版就應該會有得唱..
依家暫時唯有起K房現場清唱吧:yy24!!
我仲諗緊玩混合版...
姐係中英韓3段合成一首歌...
第1part韓文,第2part中文,第3part英文...
不過這只是我個人想法:yy51!!
(因為歌詞會有出入...)
作者: yumin    時間: 2009-12-13 13:11

哇~好期待WG唱出的版本哦~~~
歌詞很順 滿好記的^^
作者: van2711    時間: 2009-12-22 20:51

好想快D出!到時唱k一定喪唱

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0