標題: [專題討論] [091223]sunmi boyfriend?? [打印本頁]

作者: q6128she    時間: 2009-12-23 22:39     標題: [091223]sunmi boyfriend??

剛在youtube看WG上海演唱會
小美自爆男朋友來加油鼓勵!
是真的男朋友!!??
[youtube]eLTIvueXvr0[/youtube]
作者: 司空星兒    時間: 2009-12-23 22:59

應該唔係...一係fans一係工作人員... 呢d情況好多con都有...= =
仲有個男仔同小美都唔係男女之間個隻拖手...之後so hee又拖佢...
作者: ALLALL    時間: 2009-12-23 23:08

~"~玩d咁o既野呀(嚇死我咩-.-)
作者: ---儀---    時間: 2009-12-23 23:22

對於佢黎講..fans咪係男朋友囉...:yy24!!
作者: 911hk    時間: 2009-12-23 23:38

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-12-23 23:22 發表
對於佢黎講..fans咪係男朋友囉...:yy24!!
引用:
原帖由 ALLALL 於 2009-12-23 23:08 發表
~"~玩d咁o既野呀(嚇死我咩-.-)
可別忘記小美是四次元公主啊~~
引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-12-23 22:59 發表
應該唔係...一係fans一係工作人員... 呢d情況好多con都有...= =
仲有個男仔同小美都唔係男女之間個隻拖手...之後so hee又拖佢...
我都好想被SoHee拖手呀><"!!
作者: llleung    時間: 2009-12-24 02:06

sohee平少很少會咁主動,可能害羞所以拖左一陣就放手!>$%@#%@
作者: icy    時間: 2009-12-24 03:06

呢個唔係比人捉左上台既FANS黎嫁咩:yy13!!
百度個邊之後仲有人訪問佢嫁:yy13!!
作者: q6128she    時間: 2009-12-24 21:24

可是為何那個粉絲一點都不會害羞欸=  =
小美不是自爆說男朋友有來...
天阿~到底是不是真的阿~

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0