標題: [100116] 張根錫美男來港變肥仔 [打印本頁]

作者: 司空星兒    時間: 2010-1-16 12:01     標題: [100116] 張根錫美男來港變肥仔

韓國男星張根錫憑劇集《原來是美男》的樂隊主音角色而紅到爆燈,昨日其事務所傳來好消息,宣佈他將於 3月至 5月期間舉行亞洲巡迴影迷聚會,香港是其中一站,其餘地方包括內地、台灣及新加坡。
張根錫會率先在本月底於首爾舉行大型影迷聚會熱身。
此外,前日是《美男》另一男主角鄭龍華所屬組合 CNBLUE殺入韓國樂壇的大日子,一班《美男》演員包括張根錫、 F T Island的李弘基和朴信惠,以及男星朴容夏均現身首爾的 showcase為他打氣,卸去濃妝的張根錫被指發福不少,而鄭龍華則獲同名的政府官員上台獻花,令他十分驚喜。
作者: ---儀---    時間: 2010-1-16 12:43

下...乜黎hk呀:yy29!!
不過我唔多like佢...
唔會追LU~
作者: 司空星兒    時間: 2010-1-16 12:51

哈哈....我都係咁話..如果好似洪吉童個陣咁既look我都會話諗下去唔去..
作者: ---儀---    時間: 2010-1-16 12:53

引用:
原帖由 司空星兒 於 2010-1-16 12:51 發表
哈哈....我都係咁話..如果好似洪吉童個陣咁既look我都會話諗下去唔去..
我唔太BUY佢係美男個個LOOK...
因為我唔鐘意個D咁既LOOK:yy38!!
作者: loklokyi    時間: 2010-1-16 23:11

比起他...我更喜歡鄭勇華..呵呵新禹呀..
作者: wonder_van    時間: 2010-1-23 15:06

幾時會黎hk呀
睇完cn blue的live都覺得佢地幾好
首歌好入耳
作者: KRman    時間: 2010-1-25 10:38

都好,因為而家係機場美心做,一定會見到佢!!

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0