標題: [電台看] [100201]臺灣飛碟電臺Nobody中文版在綫聽 (有DJ版) [#5清晰版] [打印本頁]

作者: michelle0916    時間: 2010-2-2 06:35     標題: [100201]臺灣飛碟電臺Nobody中文版在綫聽 (有DJ版) [#5清晰版]

見到有dl,但係好似冇online聼既~~
如果post咗就delete咗e個post啦...

據說係臺灣飛碟電臺首播~~
Feb 1 - 6號都會係臺灣播放囖..~
然後 Feb 12號會正式推出e張精選專輯
專輯會共收錄16首歌 其中3首係中文版本~(Nobody, So Hot + Tell Me)
專輯內所有既歌曲都應該係SunMi唱的...
但係佢唔會參加表演囖...
而且聽講果個新成員~ Haelim? 今日會同WG去廣州做宣傳...

(*點解佢地唔可以等多10日...到時我就會係廣州啦嘛!!! = =
點解!!!!!!!我仲有幾日就翻去啦...T-T.....)

同埋個DJ講咁多野做咩!!!
搞到都聽唔到佢地唱咩...= ="

[youtube]L739tWc_pTU[/youtube]

hmmm~~ 仲未聼得出所有歌詞~...
不過~ SunMi既歌聲仲係入邊!! T-T...
YuBin既rap係english~~ 同英文版本一樣

下載本版本請到此帖↓
http://www.wondergirlshk.com/discuz/viewthread.php?tid=8893
作者: ---儀---    時間: 2010-2-2 10:54

:yy24!! :yy24!! 我都話YUBIN係RAP英文嫁啦
冇理由RAP煲東瓜咁勁XDDDD
作者: WG萬歲    時間: 2010-2-2 12:55

對啊

2/1~3是飛碟電台(92.1)

是放Nobody中文版的

然後2/4~6是HITFM(107.7)

是播放So hot中文版

(我放的頻率是台灣北部的噢=口=
作者: briantan    時間: 2010-2-2 14:35

中文版都几好听喔~~小美d中文真系几好喔~唱得好准~~可惜她离开了~~
作者: ---儀---    時間: 2010-2-2 18:30     標題: [100202]中文版Nobody(沒DJ,完整,十分清晰)

FROM WONDERGIRLS百度吧
http://tieba.baidu.com/wondergir ... f9dd05cd5e6ec0d9d0/
作者: WG萬歲    時間: 2010-2-2 18:36

哇無雜音的耶~~

小儀姐姐神通廣大這樣XDD

沒關係2/12之後我也能聽到無雜音的(抬頭

我˙一˙定˙要˙買˙到˙啊!!!!!
作者: kayan96120    時間: 2010-2-2 18:37

咁姐係點!??
第時唱 So Hot , Tell Me,Nobody Chinese Ver.
係"果條女"唱牙?
作者: ---儀---    時間: 2010-2-2 18:38

引用:
原帖由 kayan96120 於 2010-2-2 18:37 發表
咁姐係點!??
第時唱 So Hot , Tell Me,Nobody Chinese Ver.
係"果條女"唱牙?
當然不是,是原來版本
有小美唱的
作者: fong_luz    時間: 2010-2-2 18:45

引用:
原帖由 kayan96120 於 2010-2-2 18:37 發表
咁姐係點!??
係"果條女"唱牙?
但係出show係佢唱牙ma-3-
都吾知唱成點- -
作者: kingzzz    時間: 2010-2-2 18:46

引用:
原帖由 WG萬歲 於 2010-2-2 18:36 發表
哇無雜音的耶~~

小儀姐姐神通廣大這樣XDD

沒關係2/12之後我也能聽到無雜音的(抬頭

我˙一˙定˙要˙買˙到˙啊!!!!!
你在台灣~一定能買到:yy27!!
作者: WG萬歲    時間: 2010-2-2 19:25

引用:
原帖由 kingzzz 於 2010/2/2 18:46 發表

你在台灣~一定能買到:yy27!!
如果我錢不夠呢唉

畢竟我還是窮學生啊XDD
作者: k01457    時間: 2010-2-2 19:31

引用:
原帖由 WG萬歲 於 2010-2-2 19:25 發表

如果我錢不夠呢唉

畢竟我還是窮學生啊XDD
拿100元去買樂透...
一券在手 希望無窮
作者: ★丁`    時間: 2010-2-2 19:32

(Y)(Y)
儀儀姐姐你好勁阿:yy51!! :yy51!!
好得意xd
作者: ae17056    時間: 2010-2-2 19:44

能找到完整的 好厲害!!!
第一批買到能拿到WG的開運紅包袋=口=!!(搶
作者: alantsai    時間: 2010-2-2 19:53

期待2/12的到來...:yy51!!
我一定要買到!!!...:yy29!!
作者: 甘泉    時間: 2010-2-2 20:43

引用:
原帖由 fong_luz 於 2010-2-2 18:45 發表

但係出show係佢唱牙ma-3-
都吾知唱成點- -
咪係囉...
都唔知唱成點...:yy01!!
作者: dorloa11    時間: 2010-2-2 22:11

謝謝分享唷

不知道到底是什麼時候(幾點)撥出

太期待囉~
作者: willy    時間: 2010-2-2 22:41

太感動了~:yy54!!
這是為了華人歌迷嘛 萬歲~
唱的很標準呢%@%%@
非買不可
作者: meisdj334    時間: 2010-2-3 10:48

作者: Keweiwei    時間: 2010-2-3 13:27

大致上都聽得懂在唱什麼

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0