標題: WG代言之手機 [打印本頁]

作者: ---儀---    時間: 2008-8-7 19:11     標題: WG代言之手機

from wgcn + wgtw

=========================================================================
from wonderland

作者: ch929    時間: 2008-8-7 19:36

其實功能同香港個D差5多
作者: se7en2se7en    時間: 2008-8-7 21:08

都係覺得samsung d手機好d
作者: 中文王    時間: 2008-8-7 22:40

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2008-8-7 21:08 發表
都係覺得samsung d手機好d
始終都同大公司冇得爭,
不過以呢部機功能都好適合大眾用,
之前都講左呢個品牌係大眾化,
所以搵左受國民喜愛既WG做代言。
作者: yennisting    時間: 2008-8-7 23:15

samsung 我媽用緊...個樣同e款手機差唔多!
但唔多好用....(個人見解)
我好想買粉虹個部..:@$:@$@
作者: peter    時間: 2008-8-7 23:22

引用:
原帖由 yennisting 於 2008-8-7 23:15 發表
samsung 我媽用緊...個樣同e款手機差唔多!
但唔多好用....(個人見解)
我好想買粉虹個部..:@$:@$@
samsung手機香港代理整得唔好
所以就..而家轉左代理好左
當然最好係samsung自己代理番
作者: peter    時間: 2008-8-7 23:29

引用:
原帖由 中文王 於 2008-8-7 22:40 發表

始終都同大公司冇得爭,
不過以呢部機功能都好適合大眾用,
之前都講左呢個品牌係大眾化,
所以搵左受國民喜愛既WG做代言。
講得啱,不過而部機都ok 有DMB可以睇電視
而且有HSDPA 7.2mb下載速度

samsung銷量大勁了...見下表

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0