標題: [新聞] [100406] wg被傳排斥新隊員惠林 [打印本頁]

作者: 司空星兒    時間: 2010-4-6 12:30     標題: [100406] wg被傳排斥新隊員惠林

將於五月回歸韓國樂壇的Wonder Girls(WG),早前透過短片跟亞洲粉絲打招呼,代替善美的新成員惠林站在隊友身旁,被網友勁彈她一身衣著打扮毫無星味,十足清洁阿嬸。當其他隊友雀躍地暢談過去一年在美国發展的趣事,惠林卻獨自在旁索鼻,有網友認為她遭隊友排斥,明顯無法融入。
作者: 雲吞餃    時間: 2010-4-6 14:51

其實可能係某d人以訛傳訛...
實際情況可能冇咁差....
畢竟惠林都係新加入...短期融入唔到WG都係好正常既事...
係要d時間適應下既...
十卜WG
作者: loklokyi    時間: 2010-4-6 15:11

lim都沒有參予wg us 的活動
不站在一旁她可以說什麼呢....不要再批抨lim了..
我想她壓力已很大了..
作者: haha_IloveWG!!!    時間: 2010-4-6 16:49

我覺得佢既作用就好似台灣飛輪海入面果個辰亦儒, or super jonior 裏面某d 你唔會想留意既閒角咁----not the one we focus on, but she have a value.
作者: wc6f20    時間: 2010-4-6 17:42

引用:
原帖由 haha_IloveWG!!! 於 2010-4-6 16:49 發表
我覺得佢既作用就好似台灣飛輪海入面果個辰亦儒, or super jonior 裏面某d 你唔會想留意既閒角咁----not the one we focus on, but she have a value.
好認同你既講法啊!

p.s始終唔係合作左好耐,咁緊係冇咁熟架啦~
作者: kanny    時間: 2010-4-6 17:55

=.=
4只對佢都幾好.....除左lee次,次次都冇比佢企則邊!
佢係new member佢梗係冇野講....好正常~
作者: MILK    時間: 2010-4-6 18:06

因為lim冇去到美國果面...所以先冇乜野可以討論
俾啲時間囉!
作者: paula    時間: 2010-4-6 19:39

我想只是lim沒有參予之前的美國活動阿
沒有參予怎麼可能會知道發生什麼好玩的事
我想那些衣服也是wg自己的吧..
wg私下穿衣服就很有品味阿!!
是那Lim的穿衣風格比較不一樣吧

不要污賴WG~~~她們都是天使
作者: hilary131    時間: 2010-4-6 20:03

我肯定wg唔會咁既=](特別係先藝,先藝同個個人既關係都好好=])
我諗lim可能可似yubin之前咁姐=]
wg!以行動打破傳聞啦=]
作者: ywlr    時間: 2010-4-6 20:11

wg可能會有少少唔鐘意lim...
但係一定唔會排斥佢囉...
作者: kayan96120    時間: 2010-4-6 21:13

其他4個對Lim 好唔好大家有眼睇!
d報紙成日喺到亂up !
作者: james0221234    時間: 2010-4-6 21:39

支持她~~雖然我不太喜歡她,但畢竟她是WG的,我也不會針對她,其實她也挺可憐的
作者: 橘心    時間: 2010-4-6 21:43

這不是那個什麼東方日報的ANTI記者寫的嗎

說WG拒絕來港開騷那篇....

什麼是開騷?(WG騷貨?開始賣弄風騷?)

管理員引述標題不妥...
作者: kawaitina    時間: 2010-4-7 15:45

lim都冇同佢地活動過...
當然唔知有咩講,,
唉.....
一切都要慢慢黎..
作者: 水魚﹏`    時間: 2010-4-8 15:03     標題: 回復 4# 的帖子

ys.同意你咁講.;]
作者: 艾粒wg    時間: 2010-4-8 20:31

好想小美回隊!:344
作者: leocpc1985    時間: 2010-4-8 23:41

Although the new member is not so beautiful,she still a pretty girl indeed.
I think if the WonderGirls can also sing the good song,it doesn't matter.
作者: 艾粒wg    時間: 2010-4-9 19:22

WG一定5會排斥佢囉!
作者: kennysng    時間: 2010-4-9 19:29     標題: 回復 18# 的帖子

贊同,因為wg排斥佢的話會
散左,組合一定要有團結
大家有無見過阿sa同阿嬌互相排斥
作者: aiselo    時間: 2010-4-9 19:50

引用:
原帖由 hilary131 於 2010-4-6 20:03 發表
我肯定wg唔會咁既=](特別係先藝,先藝同個個人既關係都好好=])
我諗lim可能可似yubin之前咁姐=]
wg!以行動打破傳聞啦=]
對,正是......慢慢就習慣,就可以成為團隊.....
作者: tobylovewg    時間: 2010-4-9 23:30

我睇大家都好似接受左個個人.....= =
作者: kennysng    時間: 2010-4-10 16:21     標題: 回復 21# 的帖子

其實遲早都要接受- -
作者: tobylovewg    時間: 2010-4-10 20:34     標題: 回復 22# 的帖子

唉.....接受能力較差.....同埋點睇佢都吾適合wg~!!!
算啦...都系無視佢...~!!
作者: kennysng    時間: 2010-4-10 20:48     標題: 回復 23# 的帖子

有其他辦法嗎??
寫信投訴?
作者: tobylovewg    時間: 2010-4-10 20:55     標題: 回復 24# 的帖子

如果有用我會做~!!
作者: jeremy125977    時間: 2010-4-10 22:09

宣美走左, 真係想see see <nobody> o既 new version
作者: szebabii0v0    時間: 2010-4-11 13:53     標題: 回復 26# 的帖子

你可以去youtube...打有關於sony既片段
有惠林跳nobody架!!

不過講真,其實惠林佢已經好大壓力架啦
始終係岩岩加入,對wg的一事一物,佢可能仲未清楚得晒
俾d時間佢啦...佢一定可以融入去
做多d good show俾我地
作者: harryb    時間: 2010-4-11 14:59

impossible

歡迎光臨 Wonder Girls 香港站 - HK Wonderful Club - 홍콩 원더풀 클럽 - WGHK (http://wondergirlshk.com/discuz/) Powered by Discuz! 6.0.0