發新話題

SUPER JUNIOR SUPER SHOW II 香港站(#14更新sitting plan)

SUPER JUNIOR SUPER SHOW II 香港站(#14更新sitting plan)

轉自SJHK

SUPER JUNIOR SUPER SHOW II 香港站 (暫定)

日期 : 2009年9月18日(星期五) 只演一場
地點 : 亞洲國際博覽館Arena
時間 : 20:30-22:30
暫定票價(以港幣計算,票價有改變空間) : $980(分Standing 和seating) 、$780、$480

香港竟然是中國第一站  ,聽說下星期 SJ 有些成員會來香港宣傳呢...

有沒有人會去SJ 的演唱會...???
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +8 感謝提醒 2009-8-20 18:41

票價定了...是$980.780,480
想預定的可以去 SJHK 那邊留名 (可以說人家FORUM的名嗎 ?)
聽說下星期4快達票公開發售

雖然最近很喜歡suju...但480太後...唔抵..所以..我等dvd..呵呵

引用:
原帖由 sa_fcs 於 2009-8-27 23:28 發表

好明智XD:yy13!!
最近因為去不到 二巡..心理極不平衡
所以買了SJ SUPER SHOW 1 DVD回來 :yy24!!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-8-27 23:40 發表

我等fancam:yy24!!
480太後..真係唔抵:yy27!!
他們昨天來了香港...嘿嘿...太隱密了..

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-8-28 11:41 發表
好似話lsm都黎左...
嘿嘿...他來...相信沒人會多高興:yy24!!

發新話題