發新話題

{專帖}♥ T-ARA ♥ 02/7 恩靜我結cut中字更新

頂置左個帖!

引用:
原帖由 icy 於 2010-12-6 17:42 發表
由頭追到依家xd
追到冇咩癮..
唔鬼追XD

引用:
原帖由 llleung 於 2010-12-11 01:59 發表

一句當然不夠啦!我是話個live show 好正啊!智妍最迷人的地方是她的眼神!^^
死lor!!!你真係...........
WG都唔夠佢地黎
MISO冇左個MI你已經咁
阿SO唔洗理:233

引用:
原帖由 911hk 於 2010-12-11 02:12 發表

你唔話helen:46544 XD?
HELEN同佢有D唔同嫁...
你冇我知得咁多啦XD

引用:
原帖由 llleung 於 2010-12-11 03:01 發表

當然有不同啦!哈哈!說來聽聽你知道什麼?
我不是不理WG,我對WG當然有感情啦!鐘意左咁長時間,Sohee無不記得啊!!><
睇Kpop都是由WG開始,之後聽多左其他Group,Bigbang,2pm我都鐘意架, T-ara真是好有實力的一隊啊!
同埋我一向喜歡 ...
不過睇到wf愈來愈多冇哂鐘意LU
係LEE排佢地話黎HK就多番D
不過都冷卻不少

其實佢首歌擺明sell 係民族feel!!!
不過用既歌詞就好少韓文
係咁yayayaya, go it go it go it  咁
易記就易記
但係表達程度一定下降
再加上大部分韓國人既英文水平都係唔係太好
係表達咁樣更加難明

引用:
原帖由 icy 於 2010-12-21 17:26 發表
其實佢地係米打緊2首歌=.=......
點解依家2首都唱=3=
係LOR!!
好奇怪!!!-口-"

KBS.MusicBank.E584.101224.1080p.cut.T-ARA-ZENA(416MB).ts.torrent

都係見有先update= ="
我都唔鬼down佢地黎睇!

from plus28

KBS.MusicBank.E584.101224.1080p.cut.T-ARA-ZENA(416MB).ts.torrent
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 llleung 於 2010-12-25 06:05 發表
阿儀好偉大啊!I love you!!!我六點都 不訓就是等你呢個post!!!yeah!!!merry christmas!!!
哈..
我就係唔覺得攰
順手搵埋JYP NATION D片出黎 = ="

最近helen唔update嫁=_="

發新話題