發新話題

{專帖}♥ T-ARA ♥ 02/7 恩靜我結cut中字更新

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-2 18:48 發表
贊助照
禁盜鏈!轉載請注明 t-arahk(http://www.t-arahk.com)並重新上傳
CR:韓網
7個都有,係智妍有2張:D

http://i1195.photobucket.com/albums/aa399/TA ...
智妍想點...
佢淨係得個樣.,,,
= ="

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-6-9 00:02 發表
20個伴舞加上T-ara. . .一個台差唔多企成30人= =
即係隻舞都唔使點大動作啦. . .
30個人咪好迫=_=""""""""
真係....冇野好講... 平時SJ 13個人都已經冇用DANCER...
T-ARA洗唔洗咁誇..
佢地D舞又冇SJ/TVXQ咁好睇
洗咩咁多呀=_="
哂$!

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-16 00:49 發表
真係好爆...佢地公司XD
咁講法呢..下個米要到智妍LOL.....
咁寶藍咁睇又更加冇用XDDDDDDDDDDDDDDDDD~~!
真係冇野講...............!!!!~
佢地成日轉隊長得嫁啦=_="
正常係用年紀黎分~

咁快cb!!!!!!!!=_______="

引用:
原帖由 lun 於 2011-6-25 18:40 發表

如果剩係計年紀 咁點解唔係yubin做係先藝做lol?
你係咪冇睇嫁... wg有曾經講過lee個問題
wg係因為小雅走左先加YUBIN入黎
先藝有話俾個位YUBIN嫁...
YUBIN自己話先藝一直做開隊長...
佢又新加入. 需要同成員磨合就唔做

=___= 但TARA都冇WG變組2次... 佢地冇走個任何人...
提起哂我D傷心史:344

引用:
原帖由 KYKY 於 2011-6-28 12:31 發表
我結d時間愈縮愈短...
佢不如個節目做耐d仲好啦...
起碼唔會睇得咁冇引= =
係LOR!!!新個PAIR我都未睇= ="
而家恩靜同將軍D PART完全冇笑點..
快D搵一隊下車啦
搞到得15分鐘睇..睇到忟死

引用:
原帖由 icy 於 2011-6-28 15:45 發表
好煩=.=明明人地睇開...CUT得咁X短..睇到2頭唔到岸都唔好睇~
係lor!!!! 忟死!!!!!!!!1

發新話題