發新話題

[100201]小美離開/新成員加入一事wonderful討論集中帖

引用:
原帖由 wgfun2010 於 2010-3-28 16:43 發表
希望有人譯番啦..我唔譯了...

大家不管相信于否,我只能说这是因为最近JAY的事情被媒体爆出来了很多内幕,其中就有一个是说WG的。这篇将诉说关于宣美离队的整个过程。不知道大家看过没。

主要是公司真的要WG走国际巨星 ...
lee d消息擺明係到妖言惑眾
麻煩注意貼出的意思
本壇並不希望形成對立立場!

麻煩注意本壇對於有關討論小美的處理
以後請到專帖

d人係咪未見過有左bb既女人..
一面幸福不得只
仲會全身都會圓d..
就算塊面都睇到...

第7點既總結好怪,整親係為練習...
當時做緊演唱會,打石膏都要拆左佢黎表演...
算點先....

麻煩大家注意一下這些謠言,
不知道當中的作用是甚麼
大家理智點看看吧~

都係時間問題//
同埋當時小雅時係初出道
打歌都仲係IRONY..
未到最紅既時間
但現在因為WG係紅既時間(因為NOBODY)
會惹人非議~

當人出現反感...人身攻擊自然地出現
WGHK都唔希望因為我地建立LIM區遭被人反.
不建立LIM區又遭人罵..(現階段我都俾人鬧過)

所以有現在的調節上方面的行動就係將LIM暫時都建區
不過區域內容放於韓流區

引用:
原帖由 MMAS 於 2010-5-24 20:10 發表
我認為係好多fans都中意佢地5人一起的感覺
不是單單wg li一個名lol
小馬走ge時候唔係好多人識wg so 反應唔大

好多人反lim 係因為明明係wg 努力左咁耐ge成果
佢就一下可以接收晒
可以話係極之唔公平

我認為jyp 會比 ...
所以搞到我同小妖處於一個好尷尬既立場..
加LIM區又俾人插
唔加LIM區又俾人插...
插到癲..............

引用:
原帖由 MMAS 於 2010-5-24 21:33 發表

其實可以學下wgcn 咁表明立場
一係就承認佢係
一係就學wgcn咁放lim係jyp區

其實我見到好多人都接受放lim係jyp區多過係wg區
其實表明左..係你地冇人睇姐:5645
所以跟左cn個邊咁=_________="
引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-5-24 21:45 發表

但係我想佢放係wg區,因為始終都叫做一份子麻 =)
啦啦啦~~~
lee d咪我處於既矛盾囉..

多謝你地既意見..
WGHK都係跟番而家暫時既做法..
如果真係見到LIM區回覆好多同埋反應唔錯既話...
之後會考慮再加回...
PS: 假如大家支持既話...LIM 既區變左做帖子其實都冇咩分別..
只係區同帖既分別...
帖子都會不停繼續有人推上及回覆
一樣冇咩影響...
如果真係鐘意都一樣睇到佢既消息

我都明白大家諗法..
但我更加了解我地既立場
不論加定唔加都會俾人插..
我都唔想自己因為咁增加不少壓力
畢竟我都只係一個凡人..唔好當我神

現階段麻煩支持LIM既會員...想留意LIM既資料時請到專帖一樣
就如我們於韓流區有其他韓星帖子一樣~

引用:
原帖由 Yashiro 於 2010-6-2 11:36 發表
其實我們應該係最易接受她的wf
因為佢係香港人黎架
佢係香港往左14年
所以我地唔支持佢
佢真係會好傷心架
p.s. 佢可能會看到我們留言

p.s.again 我很掛往小美 真的非常好很掛往她  :344
(好像戒毒一樣...很難埃( ...
佢唔係香港人
係韓國人
但係香港住~~~!!

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-6-2 16:34 發表

在香港連續居住滿七年就可以取得香港居民身分㗎嘛!
我點知佢有冇住七年啵 =v="""
你講緊佢身分...
我講緊國籍

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-6-2 22:35 發表
上面有版友話佢喺香港住咗 14 年嘛..........
話姐...又唔係有資料
我都搵唔到佢咁多資料...
官方又唔更新
咁人地都可以唔要香港人既身分既
畢竟韓國人咁愛國~~~
唔會咁易就話要另一個身分

同埋lim自己係twitter覆wonderful話自己係韓國人唔係中國人~
有興趣自己上去八下啦

發新話題