發新話題

[101024]2010 MAMA Mnet亞洲音樂頒獎典禮演出嘉賓名單[#24票價]

引用:
原帖由 stephy310 於 2010-10-24 20:14 發表
wow 我想睇ge都有齊曬
有WG 4min 2am BEG
金泰宇 徐仁英 missA
救命  最衰星期日 第二日又要番學 重要最起碼去到12點
仲有2個最期之後又係WG演唱會 邊有咁多錢去?
我最想見ge係 WG  趙權同佳仁
大家我應該去WG hk演 ...
澳門好似每日得一兩班kr既飛機
引用:
原帖由 hilary131 於 2010-10-24 21:59 發表
WONDER BANG呀!!!
TV有冇直播?!
好唔肯定有冇直播
不過好似有
引用:
原帖由 TongloveWG 於 2010-10-24 20:30 發表
o....飛超貴哦
VIP $1800
PREMIUM $1400
A RESERVE $1000
B RESERVE $600
C RESERVE $400
捱!!點算,真係唔知點算咁貴,而加以我
ge身家尼講,只可以買1000,1400都可以ge,但會淨番好少錢,嗚嗚,好煩呀!!! ...
我過去都係買平睇完就算..
雜錦show, 又唔係我oppa或者WG CON...

引用:
原帖由 中文王 於 2010-10-24 22:12 發表
我就唔會去,
第一可以睇直播或者之後睇返,
第二入場都聽唔明講乜,
第三要儲錢睇演唱會。
不過我大多都去...
因為要舊地搵bi oppa:43623

引用:
原帖由 siulop 於 2010-10-25 20:12 發表

我睇過一次con
其實第一次留唔留都冇咩所謂
你點都會有第一次既~
同埋..wg都唔知你係咪第一次
知道亦都唔會有d咩..
話晒wg去..去睇下又唔會點
最緊要係去見識下用支持下姐~~
(個人意見^^) ...
哈哈.. 我已經做,, hahaha
第一次睇con係阿rain..:6554

引用:
原帖由 icy 於 2010-10-24 19:19 發表
wg-3-
堅嫁-0-?
4min,wg,bb,21,pm,missa
堅呀!!!
平飛我都應該照入場
好難入咁大個show!
引用:
原帖由 nice1004 於 2010-10-25 23:10 發表
唔該中文王~
睇見個嘉賓名單就真係大發喇!
但係到時會唔會無左一半呢. . . .
咁又係呀.. 個名單有機會變呀

更新sitting plan

獨家優先訂購《2010 MAMA音樂頒獎典禮》- 只限3天!

近年在亞洲流行音樂界舉足輕重的年度盛事 – 韓國Mnet亞洲音樂大獎頒獎禮,今年十一月將會移師至澳門金光綜藝館™舉行。大會今年以「打造亞洲格林美獎 集結音樂大同力量」為題,為亞洲流行樂迷帶來一次震撼性的音樂盛事!

貴為韓國最享負盛名的流行音樂盛會,MAMA今年將沖出韓國,集合全亞洲的頂尖流行音樂力量,以創造亞洲具指標性的音樂獎項,並目標將其打造成亞洲首屈一指的音樂頒獎禮。

立即參與亞洲音樂界年度盛事,萬勿錯過Mnet亞洲音樂大獎頒獎禮!
-每人限購4張門票
-此優惠不可與其他推廣優惠一併使用。
-優惠門票不可兌換現金及不可轉讓。
-演出時間約為4小時,不設有中場休息。
-如有任何爭議,金光票務™保留最終決定權。

===================================

2010年11月28日(星期日)
下午5:30

澳門幣$1000, 澳門幣$600,
澳門幣$400

港澳來回船票套餐:
澳門幣$1088, 澳門幣$688,
澳門幣$488

預售網址 :

https://www.cotaiticketing.com/V ... 2010_srcedm_tc_1010

code : MAMASRC

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-10-27 00:47 發表
1000飛都同個台差好遠下. . .
咁就慳返~
哈.. 我照入場
因為有oppa同wg!

發新話題