發新話題

[111208]樸振英確定出演“Dream High 2”,繼續扮演楊真萬老師

[111208]樸振英確定出演“Dream High 2”,繼續扮演楊真萬老師

12月8日“Dream High”方面透露,“Dream High”第一季中飾演老師的樸振英在第二季中也會登場。他也是前一季唯一繼續出演的演員。

樸振英在“Dream High 2”中也同樣扮演老師楊真萬的角色,再次展示特有的可愛活潑(?)演技。

楊真萬是隨著時間的推移遭遇結構調整的麒麟藝高中唯一幸存的人。據悉是住在宿捨閣樓的麒麟藝高受氣包的角色。

預計在電視劇中擔噹搞笑作用的樸振英還將通過“Dream High 2”挑戰楊真萬的平生夙願三角戀演技,因此更加令人期待。
衕時樸振英也繼續擔任電視劇的共同製作人和音樂&舞蹈導演。

另外,姜素拉、鄭鎮雲、樸智妍、孝琳、嘉熙、Ailee等人出演的“Dream High 2”將在1月30日首播。

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-12-8 20:57 發表
舞蹈導演?!!
我建議搵過另一個, haha!!!
不過dream high 1 裡面個跳舞比賽算排得好認真,真係要跳返個主題,
但問題唔知關唔關佢事,我剩係知佢成日懶型
懶型.. 佢係最鐘意露上身..
搞到PM,RAIN,AM都有LEE個癮

引用:
原帖由 hong0923 於 2011-12-8 21:42 發表
2AM珍雲
T-ARA朴智妍
AFTER SCHOOL嘉熙

&姜素拉係WHO?
SISTAR孝琳/徐孝琳/閔孝琳?
姜素拉係同李特做我結果個?
你岩呀.. 孝琳咪係SISTAR隊長
素拉咪我結同李特個個

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2011-12-8 21:18 發表

佢可能覺得男歌手要散發男性魅力,就要show肌
女歌手要散發女性魅力,就要著緊身衫突顯線條美
可能係...
引用:
原帖由 中文王 於 2011-12-8 21:30 發表

你見公司成日掛住back to stage張相,
就知佢幾自戀。
佢不嬲都自戀開..=_="..

引用:
原帖由 hong0923 於 2011-12-8 21:52 發表
JYP做咩又要捧其他公司嘅人
SISTAR孝琳雖然有實力,但我唔多LIKE

T-ARA朴智妍拍過幾部戲,都OK
AFTER SCHOOL嘉熙舞蹈超班,係AS入面我會留意的其中之一 ...
下... DREAM HIGH全部都係JYP人就唔好睇啦
上一集..夠有IU唔係啦=_=",, 有幾奇!?

發新話題