發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

引用:
原帖由 icy 於 2011-1-21 06:50 發表
話說..我地搵左阿daisy幫手佢做完t-ara就會做4min
我地咁樣應該可能仲快過4mincn
哈...乜DAISY咁搶手嫁..
WG既野幸好有不少係ENG,,
ENG唔洗煩XDDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 icy 於 2011-1-22 00:53 發表
4MIN個D英譯仲快嫁=.=
CN真係=.=
唔係有cn站翻咩=_=?

WOW!!! 小雅索爆!

引用:
原帖由 icy 於 2011-1-23 01:48 發表
個邊依家唔見哂D人=.=
同WG一樣
死哂
而家得個JYPCNF翻
咁多片
有排翻
WGTW又翻, 不過又唔係出哂全部系列
奇奇怪怪咁-V-

引用:
原帖由 icy 於 2011-1-23 03:25 發表
依家d cn都唔知搞咩=.=
唔係既...打緊歌個堆d女團有人譯不過都唔快=3=
而家愈黎愈少人翻中字
反而劇集個堆人出中字準D!~

少時出中字都好快
不過好似有成三個網=_="
成員獨立網都有出=_="

hyun a最近影...
好最近!

引用:
原帖由 icy 於 2011-1-30 03:21 發表
Mr.Teacher第1集中字~轉LikeTheMuzik吧
**** 本內容被作者隱藏 *****
4minhk唔出啦?

引用:
原帖由 ★deajaiixd 於 2011-2-1 15:47 發表
咦...姐係我岩岩更新個TWITTER留言?

花束佢地係固定呀???

欢迎转载2 h. y& t  ?. P, J. a9 m1 h" m

* i( r3 v& u+ r( S- d; \( i" J6 ]转载请注明百度LikeTheMuzik吧,并附带海报,节目介绍及剧情截图4 k8 R9 U* Q3 m' ]% l3 @$ f
节目名称:4minute’s Mr.Teacher
) I" F- N; w4 W4 l5 E" B4 _$ F6 L播出时间:E channel韩国时间每周三 12:00(北京时间11:00)
, {* t4 J- w- X, a8 H语言:韩文
3 v) m' {( H1 z字幕:中文" Q. v7 w: E; t
文件名称:【百度LikeTheMuzik吧】110126 4minute’s Mr.Teacher第3集 韩语中字) o, ~; y$ `# s& V! y; O
片长:44分50秒
8 k# J9 d2 Y+ Q; k3 D大小:621MB4 V4 e1 c/ {8 @( r* o9 J! D
格式:avi
; Y; O3 M, X3 X7 u, ^翻译制作:百度LikeTheMuzik吧(http://tieba.baidu.com/f?kw=LikeTheMuzik)  X3 A' A, X- T, Y8 {
翻译\时间轴\压片:LikeTheMuzik5 l; [, u1 I6 u" q4 A
剧情预告:
1 i, H0 ?9 R4 a! B4minute in Malaysia!
  O7 }# r' p$ M/ ~; F$ Y5 z第1个目的地,马来西亚!
# d: e! u) @( D) p6 b) w去马来西亚之前,老师 的突击教学是否奏效?们' y' }9 I  g+ `
抵达马来西亚的4minute,必须完成老师留下的10道作业题!% V+ l5 y4 t- X6 F( }
否则,将面临在吉隆坡市中心跳扇子舞的惩罚!
# j! a4 W  i3 w: n2 n一道难题!4minute求助于一起参加演出的beast?
+ T9 p) i! L0 j; j1 [传说中的中文专家孙东云,他的中文实力?2 @/ Q( G3 o! }+ o
beast是否能够帮助4minute做对这道题呢?: G( I2 i- o7 Q+ R0 r# ^* ?' F
请收看4minute’s Mr.Teacher第3集!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

發新話題