發新話題

[100310-101126]新成員LIM所有內容(圖片TWITTER等)

引用:
原帖由 中文王 於 2010-9-5 15:56 發表
翻譯:中文王@wghk

約香港時間2:30pm

WG_Lim
WOW! My rap teacher(데이데이)for "lip gloss" debuted in korea!! 달마시안!!축하해요~~~!!!*^^* IM ...
原來Dalmatians係教lim rap lip gloss既老師???

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-8 23:50 發表
Thanks to WGspectacle for the gifts!i love them!!♥ http://plixi.com/p/43845364
多謝WGspectacle的禮物!我很喜歡!!

...
擺明係生日禮物
ny有人真好...
親身有人送係唔同d..
而且wg住個到..容易等到佢地

真係發覺佢地用個部x10影相真係唔太好
d光暗位好差=口="

引用:
原帖由 中文王 於 2010-9-15 22:40 發表
真係人靠化妝,
一個普通女仔搞一搞就變得唔普通.
佢真係化舞台d妝唔太岩佢
反而lee d妝仲襯佢

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-16 00:11 發表

咁就死喇
佢總要on stage架喎...:6554
佢d舞台妝真係唔夾佢lor= ="

[100915]twitter更新

source:twitter
from wonderfulsworld
trans: lilyho8200@WGHK

One of my fav place in NY! 'Madison square park'♥
其中一個我喜歡紐約的地點! Madison square 公園

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-23 22:27 發表
嘩好耐冇惠林既update
post下相先:

個妝又幾舒服啵!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kumera 於 2010-9-23 22:27 發表
嘩好耐冇惠林既update
post下相先:

個妝又幾舒服啵!!!!!!!!!:765556

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-9-26 06:30 發表

應該唔係整親,而係有啲眼痛例如唔夠瞓或者太陽太猛之類。如果真係整親就應該係 My eyes are hurt 了。唔駛擔心。
不過如果真係整親眼都幾麻煩
我試過獨眼龍一個星期已經好唔方便!

引用:
原帖由 kumera 於 2010-10-5 23:10 發表

點都會有番D"港女"特質既
港女...佢係呀

發新話題