發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

共實我應該係阿儀post野down得最少的人-_-"

雖然韓國WG外,排第2係BigBang,
但係有時我見到太陽有份solo的音樂/綜藝節目我未必down,
但係如果係G-Dragon的solo,會down的機會大d...
話說,之前TOP套戲真係好正..!!

雖然,我唔係忠情於韓國,而係WG..
係咁上下架啦...xd
加上有太多WG野都未睇哂...
SO未必會去睇其他野著....
不過有d野,down定都無死ge~~

總之一句到尾,多謝阿儀的分享啦~XDDDD
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 icy 於 2010-9-15 03:02 發表
我依家先發玩呢到會唔會太遲-.-
呢篇帖入面,都未開始有野Down,
唔會算遲囉~~~:4523

(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-16 00:04 發表
見到gaga lee個look:8987 :8987
到底係咪生牛肉呀???=口="""

http://www.panamericanbiz.com/wp ... 10/09/lady-gaga.jpg
新聞報紙都有見到...
[Lady GaGa 散發 "腥"味]...."""

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-9-16 00:29 發表

=口=""" 真係好恐怖:8987
某同事話 :
嘩!真係唔夠佢黎..
邊有人咁夠膽咁都做得出...

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-10-11 22:08 發表

認真...如果冇bi oppa,有其他星都照去:765556

咪去lor!!!
去果d組合全部都超吸引...!!!!!!

==
1:39 ~ 1:44  見到WG...

等到WG野了...!!

其實BB我都唔係好留意,.,.
只係聽歌同睇MV...
LIVE都少睇..
連太陽新果首SOLO歌我都未正式完整睇完個MV....."
反而TOP果套戲真係有興趣睇(睇左)

最重要一點係,我睇都睇WG先啦~
連WG都打把野未睇..唔好講BB....."""

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-10-17 04:23 發表

我見你留意bb呀..
所以有時share完bb野會有pm lor!
icy都收到..
不過pm係一時時啦
唔係成日lor!
都係個句..岩就down啦!

WG既野就POST出面嫁啦..
LEE個帖主要係其他出面冇出POST既星或者節目..
大家都想睇咪SHARE L ...
睇綜藝節見興趣多過音樂節目
雖然音樂節目可以算是綜藝....

你明我的意思吧~

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-15 01:47 發表
from plus28

【節目名稱】︰第47屆韓國大鐘獎電影頒獎典禮
【節目日期】︰SBS電視臺  2010年10月29日晚
【影片大小】︰1.49GB / 621.9 ...
TOP都有拿獎xd

發新話題