發新話題

{專帖}♥ 2NE1 ♥ cbcbcbcb#456 "I AM THE BEST" 預告

其實呢...我啊...

之前因為WG而留意到BB,   (Wonder Bang)
之後因為BB而再留意到2NE1...
WG > BB > 2NE1..

why?  
Big Bang 的
We Belong Together,

Forever with you,

Lollipop,

----
之後仲有,

G-Dragon 的 The Leaders (Feat. TEDDY & CL),

G-Dragon的 Hello (Feat. Dara from 2NE1),
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

仲有架xddd

(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],

唔知點解我覺得如果鍾意BB,都應該會鍾意2ne1...
連鎖效應?

引用:
原帖由 icy 於 2010-10-31 00:43 發表

都係嫁..同埋唱D其實都同類XD
依家如果計韓國...
我可能係WG > BB > 2ne1  -_-
因為開始有留意2ne1...的歌/MV

我電話d歌有哂WG的CD,入哂落去..
之後有合計播3小時8分的BB的歌...
但係無2ne1的歌..
雖然無2ne1的歌,但係有幾首MV...
BB都有幾首MV...
WG唔止MV仲有埋live...
點都好d片都係WG最多...

d片最重要係有lollipop的MV(BB+2ne1),
Wonder Bang(live)...

引用:
原帖由 icy 於 2010-11-1 23:16 發表
aUiMaz4BNKw
mv:6554
起你facebook見到,睇左lu~@@

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-2 01:04 發表
[21Impact][MV]2NE1-很受伤 中文字幕

[21Impact][MV]2NE1-很受伤[KO_CN].avi
**** 本內容被作者隱藏 *****
...
down唔到...[[404错误,你访问的页面不存在!]]

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-2 23:06 發表
[【MV】] 2NE1 - It Hurts(痛) [GOM版高清韓語中字]

片源:HJSUN
字幕:網絡蒐集整理
校對:SUN
壓制:HJSUN

http://u.115.com/file/f9195aab44

http://img163.poco.cn/mypoco/myphoto/20101102/12/5541768120101102 ...
呢個down左,將會用Love Sick一樣放電話..xdddd

我發覺,2ne1原來我係鍾意睇埋MV...

我一首純粹係2ne1的歌都無起電話...
最多都係同BB/G-D合唱果d..
姐係forever with you,lollipop,leader果D等等..
但係2ne1的MV有幾套係電話道....
遲D先再揜多幾首入...
電話入面最多係WG的live,其次係BB的MV...

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-8 01:04 發表
magnet:?xt=urn:btih:T7MES3DU3FSCTIKZJKK6SIK43AYYX4TYhttp://www.rayfile.com/zh-cn/fil ... -b0ef-0015c55db73d/

http://www.rainhk.com/bbs/attach ... 07_a277e42d0591f406 ...
嘩,超快囉..
我岩岩回覆果陣先睇完icy貼上黎果個,
依家已經有了...

發新話題