13 12
發新話題

[專題討論] [060710]其實呢....當我第一眼見到WG個時呢...

[060710]其實呢....當我第一眼見到WG個時呢...

其實呢....當我第一眼見到WG個時呢,以為女皇先係隊長,因為女皇比我ga感覺好有壓迫感,好有威嚴,等我到左對有WG有深入認識果時,先知小隊係隊長,哈e+諗返起到好樣衰,大家知道後唔好笑我 >///<:6554

引用:
原帖由 婷:) 於 2010-7-6 20:12 發表
唔緊要`用眼睇係睇唔出既-__-
我之前睇shinee都睇唔出溫流係隊長!!!-_-
嗯,我e+已經知左好耐,不過想比各位ching/c姐笑下,分享一下(oh!又係婷onni @@)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-7-6 20:20 發表
因為小隊實力深藏不露~xd?

不如呢篇帖拿來傾 "當第一眼看到WG/剛認識WG時的感覺"~?

話說,當初我岩岩識WG果陣,睇見Nobody 復古造形的黑白CD相,
我係分唔清小隊同小美..
搞亂左..

另外,我以為Yubin係外國人..因為膚 ...
我岩岩識WG果陣就將小隊同女皇,初初覺得佢地好似 XD(oh!係911hk oppa,九仰大名)

引用:
原帖由 maxmo1003 於 2010-7-6 21:04 發表
我都係甘覺得~因為nobody個陣,女皇比我既feeling好成熟...
但係依家諗返起,唱功方面,先藝又真係唔錯,所以我覺得先藝做隊長係實至名歸~
我都係咁諗,我又係係nobody個MV到見到

引用:
原帖由 911hk 於 2010-7-6 21:32 發表

大名?
不敢當..
(是指畫WG嗎?)

我都係比Sohee吸引左入來-v-
個個係m群到講你=.=(當然係好野la=.=)
我初初都係比sohee同小美吸引左入來,e+中意埋小隊 =v=

引用:
原帖由 911hk 於 2010-7-6 22:01 發表

講咩~@@ ?
我想知 XD
成日讚你個d掛,話你有幾叻幾叻咁 =)

引用:
原帖由 stephy310 於 2010-7-7 00:03 發表
我第一次睇WG個陣
最易認個樣係sohee
其他全部唔認得
之後開始慢慢認得係sunmi
我個陣以為佢係d又cool勁有女人味ge girl
原來係抽到不得了
令我鍾意WG  係因為yeeun同sunmi ...
我都係,sohee個樣最易認 XD
我初初以為yubin係勁cool,饅頭唔係,點知係調返轉 =.=(因為我睇左果d節目,sohee勁cool =.=)

引用:
原帖由 ALLALL 於 2010-7-7 12:37 發表
女皇確實好有隊長feel既...
係牙,不過小隊e+都做竹好好牙 ^^

引用:
原帖由 marcochan125 於 2010-7-7 13:41 發表

sohee上節目好似都係好被動
主持問到先會回應
女王就好積極發言...好鍾意講野
隊長好得意...咩都笑一餐...笑果時多數都係毫無掩飾咁大笑(不過好好睇...)
yubin rap果陣感覺好cool,做節目果陣完全另1個人... ...
係牙,我都咁講,sohee好少出聲,可能係怕醜同埋係老小 =)
yubin好搞笑

引用:
原帖由 ★deajaiixd 於 2010-7-7 14:35 發表
女皇冇壓迫感點比你叫得女皇呀xd
一開頭我以為mimi係sun-v-
係,果種壓迫感真係好大 =)
oh!你係宣美後援會ga版主@@

13 12
發新話題