發新話題

[LIVE看] [100801](舊片)金日先發現sohee原來好rap得...

[100801](舊片)金日先發現sohee原來好rap得...

金日先發現sohee原來好rap得...yubin,lim,sohee都咁rap得,成隊WG可以轉做rapper XD

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-8-1 11:31 發表
你如果搵番以前 Irony 的現場演出,佢係負責幫泫雅 rap 其被一段的。(唱片內就泫雅rap 晒。)
sohee rap得又好聽又得意 :345 :345 :6554

引用:
原帖由 kumera 於 2010-8-1 13:16 發表
其實如果唔係形象所限(響韓國女團入面rapper多都係要"型"唔係要"cute")
以饅頭聲底來講,做rapper絕對好過做vocal...
絕對同意........

引用:
原帖由 中文王 於 2010-8-1 13:18 發表
唔係rap到就可以做rapper.
韓國既hip hop好有代表性,
對rapper要求好高,
饅頭rap既技巧其實普通。
咁又係,做得rapper最起碼可以即興rap(唔好以為我唔識hip-hop,我中意T.I. XD)

引用:
原帖由 肥樂 於 2010-8-1 17:23 發表
SOhee..唔夠氣啦~~~
點唔夠氣??:657865

引用:
原帖由 911hk 於 2010-8-2 01:22 發表

果d叫freestyle..
MC Jin,係一個好例子...
freestyle的話,腦轉數要好快...

另外如果想了解更多,有套戲推介,
Eminen 拍的 8 miles
DhXAAcnv444

另外,
hip hop...
其實仲可以關到好多野事...
R & B,Beat Box,Fre ...
嗯,hip-hop仲可以有B-BOY同玩塗鴉果d
額....仲有Eminen 拍的 8 miles係咪freestyle????

引用:
原帖由 911hk 於 2010-8-3 00:45 發表

係,有鬥freestyle..
而且仲好正!!

特別係最尾果場比賽,最後一回合...!!
係HK ga話我最中意mc jin同馬米battle好正

發新話題