發新話題

[專題討論] [100525]瑜斌與昭熙關係係點+?

[100525]瑜斌與昭熙關係係點+?

瑜斌與昭熙關係係點+?佢地關係好唔好+?因為我係一個post果到見到呢句   "五位女孩Wishing on a star的夢想,甚至當宥彬與昭熙關係感到尷尬,其她三位成員如何去一齊面對等回憶"

引用:
原帖由 甘泉 於 2010-5-25 19:15 發表
呢d都係新聞炒作Ja,唔洗太擔心佢地既關係
Sohee同Yubin既關係都幾好架,但係鏡頭前見唔到佢地係度玩同埋傾計,
但私底下幾好架,因為果陣有報導話Sohee私底下係一個幾靜既女仔黎架,
所以佢地應該無乜不和之類既野XD ...
咁都好d,嚇死人la >~<

引用:
原帖由 婷:) 於 2010-5-25 19:45 發表
親牙`加反個個日期..
同埋你可以睇一睇[WG至親筆記]
因為之後有個訪問係問wg同邊個成員最尷尬`
之後yubin指饅頭`饅頭指yubin!!
之後韓國一個節目叫[至親筆記]
幫yubin同饅頭既關係好反`
依架佢地好fd啦`
今次2 DIFFE ...
點解之前佢地會尷尬ga?係咪因為唔熟?

哦~明白,但係遥到有得睇?

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-28 09:19 發表

多謝分享。睇完先知佢哋以前的關係。反而我在 Youtube 睇過另一條片,話 Yubin 生日但似乎個個都唔記得,攪到佢好唔開心。但原來夜晚突然同佢慶祝。當時負責送禮物俾 Yubin 的就係 Sohee,而且兩個有傾有講。

更加估唔到 ...
係?有冇link牙?我好想睇

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-29 22:54 發表
eZvTBVjITfw

好感人㗎,Yubin 感動到喊!
真係好感人,好正,thx u

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2010-5-30 17:27 發表
你睇 Sohee 又上台同小美表演俾佢睇,送個煙花仔俾佢時又笑晒兼做晒 V 手勢咁,兩個點會唔啱?
咁就好la,WG萬歲

發新話題