發新話題

[100201]小美離開/新成員加入一事wonderful討論集中帖

[100524]其實我有d野想問下

其實我有d野想問下,點解當小雅走個時,大家都可以接受瑜斌,但係e+到小美走,到lim加入,大家就唔接受lim呢?因為我啱啱見到有個post話lim係肥豬,好過份=.=
P.S.我係好中意小美+,我唔係反小美,大家唔好誤會,我只係想問下者=.=

我明la,thx,不過lim唱歌都ok牙,希望大家唔好針對佢la =)

引用:
原帖由 ryanymf 於 2010-5-24 19:54 發表
能令wg更好的話我們不應該嫌棄...我地應該支持的,謝謝
我都係咁諗,十卜WG forever

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-5-24 20:12 發表

所以搞到我同小妖處於一個好尷尬既立場..
加LIM區又俾人插
唔加LIM區又俾人插...
插到癲..............
我都知儀姐姐你好難做+la,希望大家可以放下紛爭,接受lim,希望限美早日歸隊la

引用:
原帖由 sunny0103 於 2010-5-24 20:47 發表
其實大家已經不知不覺接受左lim啦
fans見到一啲對lim嘅惡意批評
會既刻為佢討回公道
因為作lim負出嘅努力
我相信時間會令大家接受佢
55,我希望WG同WF都可以和平相處,唔好成日有紛爭

引用:
原帖由 MMAS 於 2010-5-24 21:33 發表

其實可以學下wgcn 咁表明立場
一係就承認佢係
一係就學wgcn咁放lim係jyp區

其實我見到好多人都接受放lim係jyp區多過係wg區
但係我想佢放係wg區,因為始終都叫做一份子麻 =)

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-5-24 21:57 發表

其實表明左..係你地冇人睇姐:5645
所以跟左cn個邊咁=_________="

啦啦啦~~~
lee d咪我處於既矛盾囉..
哈哈,sor,呢到儀姐姐最大,so儀姐姐話事XD

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-5-25 01:02 發表
多謝你地既意見..
WGHK都係跟番而家暫時既做法..
如果真係見到LIM區回覆好多同埋反應唔錯既話...
之後會考慮再加回...
PS: 假如大家支持既話...LIM 既區變左做帖子其實都冇咩分別..
只係區同帖既分別...
帖子都會不 ...
我都明儀姐姐ga難處,冇論點,我都十卜你ga做法?

其實lim真係好慘牙
一入到wg又冇做錯野,跟住又比人鬧
其實lim都好得意牙,睇下d綜藝節目就會發現
佢唱歌幾好,rap都唔錯,有時都好得意
希望d人會快d接受佢啦

大家冷靜少少,唔好有罵戰,因為大家都係wf,我建議理性討論吧!=.=(係建議,唔好鬧埋我 )

發新話題