27 123
發新話題

{專帖}♥ T-ARA ♥ 02/7 恩靜我結cut中字更新

呢一個帖開得好好,對我來講一來方便左,咁我就不用去其他論壇了,此終我都是WGHK人,係呢到又認識左你地,在自已地方寫上的每句說話,
每句問候和祝福,都總覺親切D。

回復 7# 的帖子

好在無影響到她們的演出,但是平時SNSD都成日穿超短褲,點解T-ara不得呢??

引用:
原帖由 icy 於 2010-12-5 21:55 發表
真係好x膠
sistar個d應該唔好出黎tim啦咁=.=
sister個D真是仲誇張!

引用:
原帖由 siulop 於 2010-12-6 17:17 發表
係 追左好耐lu~
青春不敗追左年幾 哈哈
青春不敗內容講詳架,未睇過

可能kbs比較傳統,覺得韓國始終是以農立國,道德觀念重(韓國這國家),想教育下小朋友種下野!

不同香港,乜都以金錢來代表成就。

好鐘意居麗個髮型,可能因為我鐘意佢!第三場的表現比之前大有進步,希望遲D會有新的歌衫!

智妍成首歌只是負責唱 knock knock knock knock 個一句。正啊!

引用:
原帖由 NicE1004 於 2010-12-11 01:53 發表

智研就係得咁少點會正呀. . .
一句當然不夠啦!我是話個live show 好正啊!智妍最迷人的地方是她的眼神!^^

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-12-11 02:13 發表

HELEN同佢有D唔同嫁...
你冇我知得咁多啦XD
當然有不同啦!哈哈!說來聽聽你知道什麼?
我不是不理WG,我對WG當然有感情啦!鐘意左咁長時間,Sohee無不記得啊!!><
睇Kpop都是由WG開始,之後聽多左其他Group,Bigbang,2pm我都鐘意架, T-ara真是好有實力的一隊啊!
同埋我一向喜歡D節奏快的歌,正正就是T-ara呢種,所以我覺得好聽啊!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-12-11 03:52 發表

不過睇到wf愈來愈多冇哂鐘意LU
係LEE排佢地話黎HK就多番D
不過都冷卻不少
無計啦!韓國樂譠的競爭太大,而且很難維持到長時間有人氣!
一定要起碼有一兩首hit 歌,先keep得住人氣!
Nobody keep 到2年,算是不錯了!

引用:
原帖由 siulop 於 2010-12-11 23:05 發表
은정 언니, 큐리 언니 생일 축하해용♥
사랑하고 진심 축하해요!!%^^
說什麼呢???我 down左 TS, 其實 TS 同 TP 有乜不同?

27 123
發新話題