15 12
發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

引用:
原帖由 sallyyu123 於 2009-7-2 22:47 發表
4Minute係唔係JYP呀??
金泫雅係唔係已前WG果個???
4Minute好像是另一間公司,金泫雅係已前WG果個。
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

『些羅頻道』4minute香江初現﹗﹗

我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

這樣先好,這才拍到好片。
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

其實不算小,只是分散左,分為三堆。

算錯了,過去都是從A或B出口的旁邊走人,今次卻在中間地下庫。真是考起。
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2010-2-20 14:40 發表
而家去到EMAX,有好多人
咦﹗在現場﹖

聽說今天好慘情,場地擺設差,令到有些人都看不到喎,aiselo位朋友大發嚕蘇,話比人話是龍友,又比個條真龍友左鏡頭,又有粉絲不合作,無啦啦舉牌,阻視線,條片就剪緊,不過朋友就話不要太樂觀,可能全條片都睇唔到咁話喎﹗.........唉﹗
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 中文王 於 2010-2-20 23:41 發表

負責拍攝真係好慘,
顧住拍野都唔可以好好地欣賞表演.

樓上睇其實唔錯,
雖然遠d,
但係冇人阻住可以睇得好清楚.
朋友說早知到三樓,因為怕遠,唔清。後來就到左左邊。
其實相對來說,是有些問題無改善。

aiselo行動組對上一次,拍全智賢就利害,著埋logo衣去。

其實今次因為不是主力,所以無計較,如果是拍全智賢,那位龍友一定比alex一腳伸去鐵欄仆落地。
點解,如果拍不到,交唔到片比aiselo給亞太全智賢盟友的話,朋友死硬﹗﹗@#$:@:@#
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 aiselo 於 2010-2-19 20:44 發表
『些羅頻道』4minute香江初現﹗﹗

請重新下載,高清版﹖
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

今次無logo,其實aiselo通常不主張落logo,因為會破壞視頻的美感。今次版本無落。

不久韓國就會有這個視頻見街,到時候朋友一定會知是誰的。呵﹗
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-2-23 09:27 發表

咁都影到=___________=""""
真係冇野講
我都冇留意佢係4min臨出場個陣係到拍片=v="
個角度岩岩影到我=___="
因為沒有鏡頭驚覺性呢,其實在整個過程,都有無數鏡頭拍攝中,所以aiselo習慣了都會半摭面.....

其次,韓國好喜歡在偶像出場前拍攝當時花絮,所以當日4minute出機場時,有一位女子手拿攝錄機拍攝,就代表4minute要出來啦﹗這是經驗﹗
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-2-23 22:32 發表

我知道機場有攝錄機就明顯地代表是4min來的
不過我當時候應該是被人擋著看不到4min出來
而家我當時只看到不少的攝影機均是向著台-v-
啊﹗實多人,因為傳媒已經等左好耐,當日的確是等左一個鐘,都未出來。

不過傳媒都好好人,大家都會提醒身後有甚麼的,上一回在野蠻師姐時就混亂啦,又要幫助跌到的人。
我雖不生於這個時空,
卻可算是你的未來,
但又活在過去之中,
我是時空錯亂人.
觸不到的時越者.

15 12
發新話題