18 12
發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-12-29 23:17 發表

【節目名稱】︰SBS  2010歌謠大戰  
【節目日期】︰2010/12/29
【影片大小】︰[AVI/MB/x]
【影片字幕】︰韓語/無字幕
【影片來源】︰韓網相關BT BBS 論壇
【節目主持 ...
我又幫手加速下先, 都有幾隊想睇.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-4-22 00:39 發表
又轉番星期四- -"
之前係星期一 =___="

【節目名稱】︰Mnet M Countdown E238
【節目日期】︰2011/04/21
【影片時間】︰約74分鐘
【影片字幕】︰韓語/無字幕
【影片來源】︰韓網相關BT BBS 論壇
【節目主持】︰未知
【演出來賓 ...
唔知係種問題定我部機有事, BT唔到...

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-27 19:35 發表
♬ Comeback Stage♩♪~
- 張佑赫(장우혁) 〔Time Is [L]Over/시간이 멈춘 날 〕
- 金元萱(김완선)〔 Super Love 〕
- FT Island( FT아일랜드) 〔 I’ll have you/널 갖겠다 + Hello Hello 〕

♬ HOT DEBUT Stage♩ ...
1080i果個無o左... :657865

引用:
原帖由 肥樂 於 2011-5-29 01:03 發表

粒 seed 好彩未 del...
http://www.mediafire.com/?lkegl6ce6gkiqq9
唔該哂呀~~ :6554

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-30 00:47 發表

你唔post問野
我都唔知lee個帖到底有幾多人down人
因為我有諗住唔再post
不過又唔知有幾多人入過黎down野
其實有我鍾意既團都會DOWN O架, 雖然都知妳辛苦, 但都希望會繼續啦, 多謝妳呀.

其實我都有份既, 不過都係果句, 如果對阿儀太大負擔既, 停都OK既.

多謝亞儀, 連HAPPY TOGETHER都有:6554

Kara 終於出新碟啦, THKS阿儀.

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 07:51 發表
阿儀呀,家下周街都分享緊既2PM Show E11
妳試下能唔能夠下載到吧,
我完全下載唔到,
點下載都係一個2.49KB既垃圾. . .
**** 本內容被作者隱藏 *****
依個試O左未?

本帖隱藏的內容需要積分高於 600 才可瀏覽

引用:
原帖由 NicE1004 於 2011-9-21 22:43 發表

結果都係一樣,
咁你有無成功下載到?
我一路用115都無事, 可能我用O左優蛋, 所以無問題.

18 12
發新話題