18 12
發新話題

私人HD區 - 節目歌曲繼續share

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-11-18 23:48 發表
FROM PLUS28
【節目名稱】︰KBS 音樂銀行 E629 (-Baros)
【節目日期】︰2011/11/18
【影片大小】︰[AVI/MB/640x360]
【影片格式】︰[AVI/MB/640x360]
【影片時間】︰約94分鐘
【影片字幕】︰韓語/無字幕
【影片來源】︰韓網相關BT  ...
唔好意思呀, 微博唔知點解注冊唔到, 可以UP去第二度嗎, 謝謝.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-11-20 01:57 發表

OK~
因為偷懶姐....
更新左..
唔該哂!!

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-11-26 14:10 發表
FROM PLUS28

【節目名稱】︰MBC 秀!音樂中心 E285 (-Baros)
【節目日期】︰2011/11/26
【影片時間】︰約分鐘
【影片字幕】︰韓語/無字幕
【影片來源】︰韓網相關BT BBS 論壇
【節目主持】︰SNSD Yuri/Tiffany
【演出來賓】︰Apink ...
唔係取消O左咩?

多謝NICE大, 你減輕唔少儀姐的工作呢.

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2012-2-28 23:10 發表
哎,,, MBC已經搞到我冇得睇好多
KBS又罷
========================================
FROM PLUS28
繼MBC 工會罷工到現在還未平息
現在連KBS也要罷工了 真不知道該說什麼了
請看以下資訊

KBS新工會(全國媒體工會KBS本 ...
如果連SBS都係咁就真係乜都無得睇了, 希望快D搞掂哂, 就大家都開心啦.

FROM K2NBLOG

4MINUTE (포미닛) – VOLUME UP (3rd Mini Album)
Release Date: 2012.04.09
Genre: Pop, Dance
Language: Korean
Bit Rate: 320kbps

Track List:
01 Get on the Floor
02 Volume Up
03 I’m OK
04 Say My Name
05 Femme Fatale
06 Dream Racer
07 Black Cat

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[/hide]

Sistar (씨스타) – ALONE (나혼자) The 1st Mini Album
Release Date: 2012.04.12
Genre: Dance Pop
Language: Korean
Bit Rate: 320kbps

Track List:
1. Come Closer
2. 나 혼자 (Alone)
3. No Mercy
4. Lead Me
5. Girls On Top
6. 널 사랑하겠어 (I Choose To Love You)
7. 나 혼자 (Alone) Inst.

[/hide]

引用:
原帖由 NicE1004 於 2012-8-21 22:38 發表
仲以為仁英間公司完全將所有資源放哂落帝國度,
原來仲有得出下碟~
佢唔係開左間公司得自己一個咩?

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2013-1-23 00:50 發表
仲未見GOLDEN DISC 金唱片全場= ="................
依個?

130119 第27届金唱片大赏 唱片部门 全场中字

18 12
發新話題