發新話題

[110527]2AM抵港 逾百粉絲接機送禮物 (更新#26,#27)

我地D女如果黎HK...唔咁低調就好....D韓星黎...只有我地D女低調....唉= =
Sandara Park and Park Bom from 2NE1!!!

引用:
原帖由 ywlr 於 2011-5-27 23:45 發表
點解今次2AM黎d fans又知佢地幾時到
我地WG就要咁低調,搞到好似得幾個fans咁...
可能JYP有出時間俾佢地....但我地次次去都有日頭等到夜晚...盲目地等...
唉...JYP可唔可以下次出時間俾我地...如果唔係搞到WG好似無咩fans咁ga la~

不過可能本身我地D女士...特別隊長喜歡低調...唉~~
Sandara Park and Park Bom from 2NE1!!!

引用:
原帖由 hong0923 於 2011-5-27 23:53 發表

JYP搞WG黎左幾次
可能有經驗了
我們的WG...再一次被試水...JYP....唉~~= =

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-27 23:59 發表

因為搞手不同lor!!!
am今次黎係由環球唱片公司
環球做左唔少kr星既野
佢知要點做......
所以am有埋去atv呀或者去mk cd店舖睇下野咁樣...
環球預好左可以係cd/fanmeet個到賺到幾多

WG上次黎兩次HK
搞手演唱會既唔 ...
Miss A好似轉左係J.tune....
得PM同WG直屬JYPE之ma...
組合黎講...唔係咩???

希望下次我地WG黎都有依D活動....不要好似上兩次咁....沒有宣傳沒有任何通知....

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2011-5-30 00:49 發表

下次黎都未必係lee d啦
兩次活動唔係冇宣傳wo!
你係咪搞錯左呢?????????
係感覺唔到佢做緊宣傳....希望宣傳唔好咁低調~~

發新話題