發新話題

[081103] 至上勵合將會在節目中跳<SO HOT>

[081103] 至上勵合將會在節目中跳<SO HOT>

11月8日晚19:30。
湖南衛視,《快樂大本營》。
希望可以跳哂全首???
咁樣就可以將《So Hot》可愛的花朵舞傳遍中國。
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

個隊係中國既女子組合黎嫁??

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2008-11-3 22:02 發表
個隊係中國既女子組合黎嫁??
係中國既男子組合,裡面有韓國成員,
包裝成類似韓國既男團咁。
早前MV涉嫌抄襲神起,已經比眾多仙后圍攻。
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2008-11-3 22:07 發表

係中國既男子組合,裡面有韓國成員,
包裝成類似韓國既男團咁。
早前MV涉嫌抄襲神起,已經比眾多仙后圍攻。
我第一次聽XD
參考下人地都好既...始終人地做得幾出色
但唔好咁明

仙后係指咩=]

引用:
原帖由 PHO 於 2008-11-3 23:59 發表

我第一次聽XD
參考下人地都好既...始終人地做得幾出色
但唔好咁明

仙后係指咩=]
仙后係東方神起fans既統稱
其他歌手都有
例如:
Wonder Girls - Wonderful
少女時代 - S♡NE
天上智喜 - Shapley
Super Junior - 妖精
SS501 - 豌豆
Big Bang - V.I.P
神話 - 橙子
Rain - 雲

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2008-11-4 01:54 發表

仙后係東方神起fans既統稱
其他歌手都有
例如:
Wonder Girls - Wonderful
少女時代 - S♡NE
天上智喜 - Shapley
Super Junior - 妖精
SS501 - 豌豆
Big Bang - V.I.P
神話 - 橙子
Rain - 雲 ...
我係wonderful既雲:yy29!! :yy29!!
少女時代個d fans唔係叫honey咩:yy27!!

咁lee隊跳得好唔好睇..
我好怕佢搞到so hot不似人形:yy09!!

我有睇啊...
班主持跳錯晒

回復 6# 的帖子

已經搞到so hot不似人形
全部跳錯

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2008-11-4 17:36 發表

我係wonderful既雲:yy29!! :yy29!!
少女時代個d fans唔係叫honey咩:yy27!!

咁lee隊跳得好唔好睇..
我好怕佢搞到so hot不似人形:yy09!!
honey只係暫定,
之後成立左官方fans club就改左名。

金恩聖只係教啱左花朵舞果下,
其他都教錯。

發新話題