15 12
發新話題

[韓國Cafe留言] [121129] 譽恩、婑斌、宣美與韓飯的聊天 [中譯]

[121129] 譽恩、婑斌、宣美與韓飯的聊天 [中譯]

引用:

---儀--- edit

譽恩部分之前有更新過
http://www.wondergirlshk.com/dis ... =page%3D1#pid262909

原出處 DC WG
翻譯來自 恩心

..

雖然公司話唔係, 我諗其實出返黎機會幾大,
第一,如果無計劃復出就唔會係呢度講野,  可以係自己blog, fb, twitter講都得
第二, 未來好消息應該係宣美同WG有關, 唔會係加入第二個組合
再唔係就係宣美結婚, 夠哂SURPRISE
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

引用:
原帖由 se7en2se7en 於 2012-11-29 20:48 發表
雖然公司話唔係, 我諗其實出返黎機會幾大,
第一,如果無計劃復出就唔會係呢度講野,  可以係自己blog, fb, twitter講都得
第二, 未來好消息應該係宣美同WG有關, 唔會係加入第二個組合
再唔係就係宣美結婚, 夠哂SURPRI ...
我覺得韓飯好無道理..
一個女仔要結婚.. 明明搵到自己既幸福
但fans唔諗佢都係一個女仔..
最終都會結婚生仔...
佢地真係...唉!

宣美講嘢個到好四次元lol
★2PM★Wonder Girls★

宣美結婚咁我做和尚唔鐘意其他人了...=~=

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2012-11-30 13:39 發表
女皇其實已經講得好白:即係 Wonder Girls 只會㡮個名稱的形式存在,但各人將會分開發展,得閒可能會聚會次搞個音樂會或出隻專輯,但唔會好似以前咁出出入入都五個一齊。

好坦白講,我雖然接受先藝結婚並祝福佢,但不免有好強烈 ...
再次同感....
..

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2012-11-30 13:39 發表
女皇其實已經講得好白:即係 Wonder Girls 只會㡮個名稱的形式存在,但各人將會分開發展,得閒可能會聚會次搞個音樂會或出隻專輯,但唔會好似以前咁出出入入都五個一齊。

好坦白講,我雖然接受先藝結婚並祝福佢,但不免有好強烈 ...
我都覺得成件事.. 處理得唔太好...= ="...
寧願係由先藝自己親口講好過由公司公布....
D美國PLAN真係無奈...=___="
一切睇先藝結完婚先算,,,
WG之後點樣再睇下點啦...
不過佢地係唔係到... WGHK BUILD UP FOR WONDER GIRLS...
就算走左轉哂SOLO..WGHK都會為大家轉消息

引用:

我都是有這感覺, 我們年紀比較大一點都會睇得正面一啲, 比較細個的WF難免難以接受,
如果先藝可以等多半年出咗英專慢慢淡出會好好多, 始終WG去美國後,
好多留守住的WF都等咗英專幾年了, 歌就應該一早預備好, 唔找大唱片工司JYPE自己出都好,
起碼可以比到等咗多年的WF一啲安慰, WF最傷心是等幾年換來的是咁樣,

引用:
原帖由 MacChelsea 於 2012-12-1 15:14 發表

不能同意更多。

我反而想講的是我作為一個叔叔飯,工作做到一些行政管理職位,是真心佩服JYP 的。全世界都知 WG 係佢嘅命根兼人生目標,自己亦不知扔過幾多心血同錢落去,都可以接受呢件事。我真係從佢身上反省及學到好多 ...
我冇佩服JYP添...
WG係佢命根就...=_="...
攻美LEE個夢真係JYP..
而WG係幫佢去做

15 12
發新話題