發新話題

[Twitter留言更新] [101129]譽恩Twitter更新 [中譯] - hk自拍照

呢張相好靚啊!我想放在facebook!!!

welcome@@
sohee眼甽都禁得意!!!!
Wonder Girls<33333333    4ever

My all,,I will be the same

小隊,you raise me up

Blake Griffin+John Wall=future of nba

女皇今日真係好令牙><

SOHEE好漂亮喔!

女皇和饅頭真可愛啊>3<":8797
縱使今天見面的時間不多,,:23423
但已足夠令再次我死心塌地了..

饅頭你咁可愛,,點算>"<

等我講樣野比大家知,因為可能你地未必會有留意到..
睇清楚張圖果道,Tw的更新時間!!

係1min前,仲有3min前...
消息同效率係何其快-_-v

讚好!!
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

引用:
原帖由 911hk 於 2010-11-30 02:29 發表
等我講樣野比大家知,因為可能你地未必會有留意到..
睇清楚張圖果道,Tw的更新時間!!

係1min前,仲有3min前...
消息同效率係何其快-_-v

讚好!!
12點UPLOAD
姐係離開HK前後左右(入閘時間23:53)

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2010-11-30 02:44 發表

12點UPLOAD
姐係離開HK前後左右(入閘時間23:53)
佢地而家應該機上瞓緊覺

我主要想提阪的是,
引用:
原帖由 siulop 於 2010-11-29 23:43 發表
轉載請註明wghk

1 min ago
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

發新話題