15 12
發新話題

[Twitter留言更新] [100815]譽恩Twitter更新 (更新#10)

[100815]譽恩Twitter更新 (更新#10)

wanna see a movie.
1 minute ago via twidroid
想看電影

女皇 你要去睇電影
等我陪你睇啦!!!!!!!
哈哈

我要又去,我要坐女皇隔離 xd

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-8-15 13:52 發表
我要又去,我要坐女皇隔離 xd
哈哈!!!!!!!!果個位已經係我嫁啦.........

引用:
原帖由 波肥 於 2010-8-15 13:57 發表

哈哈!!!!!!!!果個位已經係我嫁啦.........
咁我地一左一右lo,左右護法 XD

我都想去看..
可惜不知道有什麼新電影!

女皇看what movie ?????
So HotYubinSunyeSoHee
SunmiYeeunBobo

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-8-15 13:59 發表

咁我地一左一右lo,左右護法 XD
但果到得2人位wow

引用:
原帖由 波肥 於 2010-8-15 14:48 發表

但果到得2人位wow
唔制牙,還我女皇牙
算la,咁等我拖埋其他WG去睇(包括小美 @@),坐我隔離:6554 (發夢中

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-8-15 15:40 發表

唔制牙,還我女皇牙
算la,咁等我拖埋其他WG去睇(包括小美 @@),坐我隔離:6554 (發夢中
女皇我嫁..........哈哈

@peace9683 sure! and i invited Sarah too! XD see you tmrw ^^
about 1 hour ago via twidroid in reply to peace9683
肯定! 同時我也邀請Sarah!聽日見

又係用google翻譯嫁.......唔好見怪!!!!!!!!!!!!!!

15 12
發新話題