發新話題

[圖片] [110331]飯拍香港機場接機照 (10P)

引用:
原帖由 PEACH 於 2011-3-31 23:05 發表
我都想去T___________T
求地址及時間!
地址係維園...時間應該係6,7點到...
我聽日都可能會去...
引用:
麻煩不要再於獨家區內圖片帖子再回覆其他無關回覆
麻煩請自己查看清楚
該帖內容不是討論其他有關內容
---儀--- 字
本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder -2 麻煩不要再於獨家區內圖片帖子再回覆其他無 ... 2011-4-1 00:47
I love WG!!!!!!

引用:
原帖由 癡心小子 於 2011-3-31 23:02 發表
hi...壇主仲有咁多位WF我番黎了...大家最近好嗎???:6554
其實我都係今日先知佢地再黎香港(估唔到今次JYP都黎)...
請得佢地黎正常估都係成龍搵JYP,
唔係唔會無啦啦請佢地黎,
我只係唔sure JYP會唔會帶埋其他仔女啫。

多謝你走堂去接機~ 唔係我地就睇唔到d 靚相 keke

引用:
原帖由 中文王 於 2011-3-31 23:17 發表

請得佢地黎正常估都係成龍搵JYP,
唔係唔會無啦啦請佢地黎,
我只係唔sure JYP會唔會帶埋其他仔女啫。
係喎...唔記得左成龍本身識JYP添...:5645
2PM同Miss A都未黎過香港...:5645
引用:
麻煩不要再於獨家區內圖片帖子再回覆其他無關回覆
麻煩請自己查看清楚
該帖內容不是討論其他有關內容
---儀--- 字
I love WG!!!!!!

看見2ye聊得好開心 謝謝分享><

多謝成龍大哥邀請佢地黎...
btw...估唔到佢地咁快又黎...
聽日應該有好多hk 藝人會搵佢地影相...lol
中Wonder Girls毒人仕~~!

佢地幾點到HK.?

冇錯係佢請黎架喇~~

(中央社記者姜遠珍首爾31日專電)香港影星成龍為向日本地震災民加油打氣,將於4月1日在香港維多利亞公園舉辦「愛心無國界311燭光晚會」,南韓少女合唱組合Wonder girls將獻藝站台。

Wonder girls經紀公司JYP娛樂今天表示,Wonder girls將代表南韓參加成龍為日本地震舉辦的慈善活動「愛心無國界311燭光晚會(Artistes 311 LoveBeyond Borders)」。

將於4月1日在香港維多利亞公園舉行的慈善義演活動,將有張艾嘉、梁朝偉、劉德華、莫文蔚、曾志偉、郭富城及南韓、印尼、日本等國逾百名藝人參加。

活動所籌得款項在扣除必需開支後,將悉數撥捐給國際性慈善組織「救世軍」,並轉交日本當局賑災
..

引用:
原帖由 癡心小子 於 2011-3-31 23:56 發表

係喎...唔記得左成龍本身識JYP添...:5645
2PM同Miss A都未黎過香港...:5645
Miss a黎過啦

發新話題