11 12
發新話題

[圖片] [100629] Wonder Girls Tour溫哥華演唱會獨家圖片

[100629] Wonder Girls Tour溫哥華演唱會獨家圖片

圖片全部今日"新鮮出爐"~~幾個鐘前影噶咋!! =)

唉...冇錢買相機... 而且又遲咗去theatre...搵唔到靚位~~
唯有坐二樓...~ 所以圖片&video既清晰度...就冇咁好~ 大家將就下啦~

今次演唱會非常之短暫... 8pm - 9:15pm...~ 比想像中短好多
而且全程一直都錄啊錄...影啊影...冇點enjoy到..T-T :436  
搞到今次冇上次見佢地果時咁high囖...講真 ><

演唱會地點 - 市中心既Vogue Theatre

有冇留意到上面寫住Wonder Girls?? =)

我個frd買咗T-shirt~ 個人覺得今次lee件 比舊年黎溫哥華果時買既果件好睇(nobody時期)

入場之後 等啊等... ticket上面寫7:30pm開場~ 我地7點就坐曬係度等...
因為遲咗去排隊... 搞到要坐二樓 - -...唉
個場唔算好大~ 不過應該都裝到~1000人左右啦~ 而且係 95 - 98%滿座~ 唔錯啦~~

足足等咗1個鐘...8點多d 終於開場!! 圖為表演完第一首歌之後~ 同大家say hello(video遲d upload)

另外就系呢~ WG望上去都幾攰... 可能因為琴日先飛到溫哥華既原因啦~~ 有時差??...
而且 sunye~ 比我想像中 精神要好~~ 幾好精力~~ 佢次次出場 fans都大叫囖~~ 大家都知道佢心情可能冇咁好... 所以大家都好體諒佢~~
仲有就係呢~~ 今次係第一次見Lim~ 覺得佢都唔算好差~ 講真 歌唱實力幾好 =)
現場唱都好穩 冇走音~ 對佢印象好咗囖

solo表演~ (d當時錄影緊... 所以冇點影相.. 凈係得YeEun既相..遲d問下個frd有冇影..)
HyeLim - Lipgloss (Lil' Mama)
YuBin - Boom Boom Pow (Black Eyed Peas)
YeEun - ?? 唔知歌名 (英文歌)
SoHee - Single Ladies (Beyonce)
SunYe - Paparazi (Lady Gaga)

solo 完之後~ 佢地就著住d紅色裙跳 Survivor! 跳完之後~ 一扯!! 就冇咗條紅裙  個個變成全身白色!! =)
最中意果套衫~~ 好靚!!

現場落雪!! =)

唱 Stick with you (Pussycat dolls)

2DT服裝!!!出場跳咗2DT~~ 然

後跳tell me 果時~ 話咩.. "this is our last song of the night..."
搞到d fans個個話 oh no! 點知...原來係玩我地.. - - 唉

佢地退場之後, 大家話ENCORE ENCORE ENCORE!!
於是大屏幕就出現咁樣既字幕

意思姐係要我地大聲叫Wonder Girls!!~...

就係咁...全場叫咗超過5分鐘...叫到大家把聲都沙埋(好似我咁...) 大家都懷疑到底係唔係出黎噶...???

然後 突然間~~ NOBODY intro版 音樂!!!
全場起哄!! 表演完nobody~~ 就真係結束啦~~ 於是 佢地講最後謝詞~~

lee一個鞠躬...真係令我印象深刻~ 佢地bow咗落去~ 就5秒冇起身~~ 哇 敬業!搞到我都好感動!:4523

BYE BYE<3 haha 明年再黎過!! =) 已經連續兩年黎溫哥華表演啦~~
開心~ 明年繼續黎!!

本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +20 yeah~~~!!! hehehe let me ask you to send 2010-6-30 20:47
  • ---儀--- 威望 +2 yeah~~~!!! hehehe let me ask you to send 2010-6-30 20:47
♥永遠都咁愛WG♥

辛苦哂你...我都想係現場 ><
熬過了4缺1的日子快接近半年了不知道還需要等多久呢?

唔用白琴??? 我見次次都係白琴

引用:
原帖由 嵐之音 於 2010-6-30 17:16 發表
唔用白琴??? 我見次次都係白琴
可能個邊臨時找不到白琴= =

WG is so beautiful~~~~
Yubin is very very very beautiful~~~~~~
So HotYubinSunyeSoHee
SunmiYeeunBobo

而家先知果面D演唱會係無劃位

真係辛苦哂你啦
d相都真係幾清楚啦!!!!!多謝哂

好羨慕:6554
辛苦哂...
影咁多相同我地分享
真係多謝哂!!
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

全因為你,WGHK的獨家又有新相了!!

多謝你~
我身份WGHK一份子感到光榮

(?)
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

11 12
發新話題