發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

我都係想佢入返 wondergirls 姐 ...

引用:
原帖由 路比 於 2009-6-2 20:40 發表
我都係想佢入返 wondergirls 姐 ...
已經係事實
接受喇~~~

我冇諗過佢咁快有可以出番黎姐~~~

[090609]泫雅15日‘4Minute’活动开始

其實我好奇緊點解minute無s...

同埋,岩岩見到youtube有teaser...

6月14日新teaser:

本帖最近評分記錄

From:4Minute官式Cafe

頭上有舊頭髮有d似小雅

引用:
原帖由 ---儀--- 於 2009-6-11 23:13 發表

頭上有舊頭髮有d似小雅
我都係咁諗,Gina應該冇份lol
I Want NOBODY, NOBODY but W♥nder Girls....

据韩国媒体报道,Wondergirls前成员贤雅所属的女子新人组合4minute闪电公开了出道前的宣传影像。

11日GOM TV首次公开了收录4minute成员们剪影的宣传视频。  

4minute成员剪影宣传视频是不公开成员们面貌只公开整体形象的视频,雄伟的声音配合精炼的中毒性旋律。歌迷们可以通过GOM TV和4minute主页欣赏这支视频。

另外,15日4minute将通过在线音源网站公开首张专辑的主打歌
《Hot Issue》。

成员中其中一名是东德女子大学放送演艺学科出身的CF模特,曾以演员身份活动过。南安宇/文 版权所有Mydaily

相-

本帖最近評分記錄
  • ---儀--- wonder +4 精品文章 2009-6-12 17:17

唔得
無論歌同形象都有抄襲嫌疑
最起碼睇相的話我諗熟k-pop都可以諗起起碼兩隊女組

引用:
原帖由 LOVEE 於 2009-6-12 13:01 發表
唔得
無論歌同形象都有抄襲嫌疑
最起碼睇相的話我諗熟k-pop都可以諗起起碼兩隊女組
我諗起2ne1@%?#@:%:

發新話題