發新話題

{專帖}♥ 4Minute ♥ CB- ♥TO♥ + 鏡子鏡子#836 17號SBS HD live更新

啦啦~~我有下載了
一會兒在此帖更新
要avi還是ts版本???
我看看那個先下載完成就上傳給大家~

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-6-18 22:38 發表
hot issue mp3 下載...
http://m.imdj.net/dl/5631/12539/2009061512450216521.wma
其實都post左:yy47!!

really??@@因為我見第7版好似冇,,,
哈...算la..由佢la...當灌水..

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-6-18 23:38 發表
really??@@因為我見第7版好似冇,,,
哈...算la..由佢la...當灌水..
#56咪有囉:yy09!!
是但D人都可以順手係到DOWN~
唉!!!FS搞乜嫁
突然咁慢>___<"""

有冇諗過轉link...
= =不過好煩...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-6-18 23:50 發表
有冇諗過轉link...
= =不過好煩...
都冇咩空間可以又好似fs咁快
其實都係我地壇冇咩人down
多人down野既話
d fs空間可以keep好耐
我成兩三個月前(都分分鐘唔止)係cn post 我地tvb同埋cen既訪問
到而家都未死link

哈哈...冇計la..邊個叫我地個規模咁細...

引用:
原帖由 司空星兒 於 2009-6-19 00:08 發表
哈哈...冇計la..邊個叫我地個規模咁細...
或者啦~我分享有時有d哂氣:yy47!!

Debut Stage (youtube 高清版)

我觉得個leader... 到底係冇将自己唱歌能力展現出來 定係佢真係唔唱得?...
如果我唔知道e個group
我會以為leader係小雅 而且小雅台风最稳最好
同埋果個戴sunglasses果個女既~ 佢算係唱得第二稳既~ 佢表演有态度 我觉得佢比较有魅力
带個backpack 黑頭髪果個都ok~ 不過好多次都跳错舞步
但係我就觉得黄色頭髪果個就... 完全睇唔到佢既实力

不過今次只係first stage
听日既perf會好d...~
in conclusion, 我只觉得HyunAh 既表演合格...
其他人可能係紧张...
不过我觉得個leader... 真係要show d实力比人地睇...
...

♥永遠都咁愛WG♥

發新話題