發新話題

[100727][Real WonderGirls] Wonder Girls in Singapore

(斷估),係唔知邊個話個cam會影肥塊面,所以女王同蘋果係咁遮面

同埋唔知邊個激親饅頭搞到佢推lum個cam...

同埋...成段野四分鐘,小隊出左都唔知有冇十秒:233
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

我聽到yubin講笑話lim係 hong kong ajuma....
yubin d笑聲好洪亮呀haha:)

小隊有唱歌咩?
why我睇不到=_='
小隊靚靚呀>,<

牙!!!!!!!!!!女皇好鬼死令同好得意牙.............
SoHee同YuBin係咁轉部機-,-勁無聊

引用:
原帖由 Tom1234 於 2010-7-27 18:06 發表

咩唔係女皇唱咩???
仲有,女皇用中文講珍寳 XD
When???
So HotYubinSunyeSoHee
SunmiYeeunBobo

女王係響0:43講珍寶架

by the way有冇人覺得0:23 0個個男人係JYP?
女團只愛Wonder Girls
Wonder Girls只愛先藝
--------------------------------
為Wonder Girls寫的廣東歌:
::非君不愛::(Nobody)
::咫尺天涯::(日月之歌)
::too different tears::(2 Different Tears)

講珍寶唔似講mandarin,
似講廣東話。

佢地好開心喎
yubin係2:42好好笑呀
閔先藝 朴譽恩 李宣美 安昭熙 金婑斌 禹惠林 Wonder Girls
사랑해요  원더걸스

引用:
原帖由 nice1004 於 2010-7-28 00:59 發表
係丫,好清楚聽到譽恩講「珍寶」
先藝淨係講左一句就無喇. . . . .
家下昭熙同瑜斌已經fd哂
令我又諗起當初至親筆記. . . . .
所以呢,依家呢對叫Yuso...
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

發新話題