25 123
發新話題

[100727][Real WonderGirls] Wonder Girls in Singapore

[100727][Real WonderGirls] Wonder Girls in Singapore

哈,小隊係咁唱歌XD
最後sohee同yubin玩lim個名haha
❤Ahn Sohee 안소희  

見到她們笑,令到原本唔係咁開心既我開心返
仲有,yubin個頭好似啡左,
冇之前咁紅

引用:
原帖由 甘泉 於 2010-7-27 17:17 發表
哈,小隊係咁唱歌XD
最後sohee同yubin玩lim個名haha
咩唔係女皇唱咩???
仲有,女皇用中文講珍寳 XD

女王玩頭髮,好靚好可愛~XD
yubin做出厭惡表情時好搞笑~XDDD
簽名圖全為本人的WG創作~

請支持創作,支持WG畫作~謝謝!!
(如想看更多作品請 :  查看我[個人資料] 按 [ 搜索帖子 ],
我在DIY區發表的帖子就是我的畫作~)

我想問 irony歌.是不是有一段rep段.是so-hee.同hyun-ah 一齊唱

sohee心情好好啊!
點解我聽唔到女皇講珍寶既?

引用:
原帖由 Eunice.C 於 2010-7-27 20:42 發表
sohee心情好好啊!
點解我聽唔到女皇講珍寶既?
佢攞住包濕紙巾個時講

引用:
原帖由 shadow128 於 2010-7-27 19:44 發表
係...有時唱live既時候
但係你好似有d文不對題喎:5645
❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

佢地好鬼可愛:6554
女皇好搞笑xd

❤Wonder girls 원더걸스

Wonder girls, follow your dream! We will always stand by you.

25 123
發新話題